skönt dag eller vad??

halllooo :)
Först svenska sen så idrott, vi hade vikarie så vi försökte plugga till provet, sen kom min kompis och så snackade vi, han masserade mina ben, skööönt! Efter det hade vi musik men vi sprang ner till matsalen och åt sen så kom vi en kvart försent till musiken, typ första gången för mig, iallafall så läraren blev tjurig för vi sa att vi hade ätit för vi vill ju inte vara hungrig till So provet efter? Spelade iallafall gitarr.. asså jag suger verkligen på det... måste lära mig en låt till på nästa torsdag. När vi hade So provet var vi inte så jätte hungriga för att vi hade ätit innan så det gick ganska bra, G iallafall :). Efter provet gick vi ner och åt lite mer och sen kommer vår lärare och säger att musik läraren har snackat med honom och typ skällde ut honom för att vi kom sen för vi var tvungna att äta innan och han sa att det inte funkar så och han var skit sur.. skyllde på oss och blablabla.. nja jag blev ganska sur då för för det första var det min första gång typ och sen så får han väl skylla sig själv när han lägger proven så när han vet hur det är för oss. Så jag snackade tillbaka, vad ska man göra lixom? vi har ju försökt fixa schemat men det funkar inte så... asså fett irreterande.. Sen hade vi Engelska men jag var färdig med allt och vi hade vikarie så vi satt inne på facebook, as skönt. Egentligen hade vi en jätte skön dag. Slutade vi halv två så jag drog till HC och köpt smink, det som fem minuter sen så åkte jag hem, hallo here I am ;) städade upp allt jag hade slängt på golvet imorse och nu ska jag göra vad? :O sminka mig? det är kul!
kyyyss!!

hallooo :)


29 personer har redan dött..

Det är läskigt att när man tänker på det!! Vi var ju i Thailand och det regnade och regnade så enormt mycket, det var som stora floder som rann ner för nerförs backarna och vi fick mellan landa i Bankok för att det var för mycket vatten på landningsbanan på flygplatsen i Krabi så vi var tvungna att ha en halv tank i planet och tanka mer i Bankok.. Men inte  visste vi att det skulle bli en översvämning i Thailand sen efter?? 29 personer har redan dött.. Stackarna.

Min vän har en blogg!

Hon har lagt upp bilder från min tjejmiddag.
KLICKA HÄR! för att komma till hennes blogg.

jag hör buller...

sitter vid tvn och hör massor med ljud utanför, jag har ju inte tittat ut på balkongen hur länge som helst och det är det här jag ser.. förvånad?? :O

after school.

Dans tjejerna slutade en timma tidigare för vår dans var inställd, guuud vad skööönt!! fast jag håller på att glömma bort den dansen som vi gör. hihi! Så vi slutade efter slöjden typ en och en halv timma sen? så vi drog till Huddinge. Coop säljer ju godis för 2,90:- där så vi stack in och köpte, mums. Köpte ju ganska mycket för jag åt upp Emelies igår så hon får ju äta ikväll av mig ;) Cute! På lunchen så fick vi spy soppa så vi gick ner till alfreds, ovanligt? nej.
Iallafall sen så åkte jag och Hanna hem och ja nu är jag hemma. Det var så mysigt att gå från busshållsplatsen hem, det var alldeles vårigt. Fast jag bor 2 minuter från den, men endå.
study time?

look


.

vad pinsamt !!!!
Vi åt lunch på 10 minuter sen så tjatade vi på vår So lärare att vi skulle ha våran lektion då istället för efter dansen.. Sen när jag kommer till dansen så var det en tjej som skulle göra en dansintagning så jag behövde inte vara med. Jag kom hem tio över ett och min syster var hemma. Hon smsade mig tidigare och frågade när jag slutade men hon var inte beredd på att jag hade slutat tidigare så när jag kom hem hade hon något hemligt för sig. TUR att jag kom hem då! thihihi don´t tell. Hon hade köpt godis också som jag fick smacka, 2,90 i huddinge då. Imorgon blir det godis. Sen så kom pappa hem och då hade han med sig sin pratikant som han har snackat så mycket bra om. Pinsam... Jag vara alldeles ruffsig i håret av all snö och kollade på disney, haha tönt jag är, fast det fanns faktiskt inget bra på tv, men endå pinsamt. Aja skit samma, nu ska jag plugga lite. Tjaooo!

Engelska låten.


puuusss

hallo bitches!
Sitter i datasalen med Becca, vi hade det as trevligt tills massa barn om in.. tycker det är sååå jobbigt när dom skriker hela tiden... Jag vet att jag inte bloggade så mycket i går men det var ju så att jag har so prov på torsdag och jag kan inget och har inte haft tid att plugga någonting, men men vad sk man göra?? jag fick inte eller träna för mina föräldrar pga den hära hesa röst grejjen, jag som såg fram emot det, nu får jag vänta en hel vecka igen för på Lördag ska jag till Talin med släckten. Hmmm undra om det kommer bli kul?

Nu berättar vår Engelska lärare vad vi ska göra... booooring, har redan gjort allt det där, snabb va?? jag bytte ju till den långsama gruppen för kanske ett år sedan för att jag inte kom överrens med den andra snabb grupps läraren.. han rev sönder min uppsats. det gillas inte..

back to school.


dress


godnatt då..

Nu ligger jag i sängen, såå skönt. Gönkte på varför jag inte skulle göra det, hade ju endå inget att göra och jag ligger efter i svenska boken så jag ska läsa den nu. Puuusss

otur familj

Tycker så synd om min pappa. Han har vart i Portugal och spelat golf över helgen och nyss hem. Han hade slagit ett skott så hade golfbollen studsat mot en gren och tillbaka på hans smalben, så dom fix linda om honom. Stackarn!!
´Vi har sån otur i vår familj..
Daddy

-Sommar tid!

Nu är det vår
för nu börjar
sommar tiden!
fast idag så
blir dagen en
timma mindre
för vi ställer
om klockan.

puuuuss !!! :)

hahahaha ! kolla den söta ungen!


trist.

det jag blir så himla irreterad på är när jag typ är stum kommer mamma och frågar mig massor med saker, eller när folk ringer och jag försöker säga någonting i telefonen så hör dom inte och lägger på. Nej nu håller jag på av trisshet.. ska läsa lite bild extra :D pusss !

Söta vänner med söta presenter

Kolla vad fina presenter jag fick! sötnosar! Tack <3

Bilder från igår.


Brand varning ;)

igår hade jag tjejmiddag, tycker att den blev ganska lyckad efter allt fixande. Det är ganska jobbigt att ha tjejmiddag, man ska städa fast det fick mamma göra, sen ska man fixa maten, fast det gjorde mamma med, fast jag fixade snacket. Goott!! Vi hade det trevligt tycker jag, alla snackade och umgicks. En lyckad kväll helt enkelt.
Fast när jag satte in efterrätten in i ungen så började det lukta bränt, det låg kvar en kluftpotatis som hade bränts.

Stum unge..

Jag kommer ihåg förra gången jag hade tappat rösten, då var jag på en kryssning med min kompis Matilda, där vi dansade och festade med min syster och hennes kompisar, jag träffade en kille som sa att det var farligt att kolla mig i ögonen för jag kunde förföra vem jag ville tydligen, jag skulle gärna ha svarat men jag kunde ju inte ju inte eftersom jag inte hade någon röst, väldigt jobbigt, för han var hel läcker!
Idag när jag vaknade och skulle säga godmorgon till mamma så kom det inga ord från mig, japp jag hade tappat rösten. Jag var ju rätt hes på min tjejmiddag men inte visste jag att jag skulle tappa rösten dagen efter.. Emelie min syster då, ni skulle höra vår lilla pratstund.

Mamma: hon har tappat rösten.
Emelie: hahaha.

Emelie: vad ska du göra ikväll?
Natalie: "Jag gör en sak som betyder inget"
Emelie: skulle du ha gått ut?
Natalie: "Jag nickar"
Emelie: Men du kan inte nu?
Natalie: "Jag nickar nej"
Emelie: För att du har tappat rösten?
Natalie "Nickar"
Emelie: Och du kan inte prata?
Natalie: "Nickar"
Emelie: hahaha!
Vilken retstika! fast bättre än förra gången då hon skällde ut mig och jag inte kunde skälla tillbaka.
Min mamma säger iallafall att det är farligt och att min röst kan förstöras helt om jag går ut och festar ikväll så kommer kommer att stanna inne och ifall jag skulle gå ut får jag inte ens försöka prata utan skriva på lappar, och hur kul är det lixom?? En stum unge kommer på fest.. skojj...
Har iallafall gjort upp alla mina planer ikväll, mys och tråk!

är det bara jag som ser att det är vår?

snön är snart borta, gud vad skönt! då kan man ju gå runt med skinnjacka utan att frysa och snart en jeans jacka! längtar till det, det är såå himla fint med jeans jackor, speciellt den korta modellen. Kanske vill ha en kappa också, det är ju jätte fint och stiligt, fast då borde man ju ha den nu.
Nej nu måste jag fortsätta.
looove.
VAD ÄR FINAST?

Tjejmiddag

Ja jag kunde ju inte blogga igår för efter skolan åkte jag till Huddinge C och köpte godis, massor och sen åkte jag hem och städade och fixade, dukade osv. För jag ska ju ha tjejmiddag idag. Fyllde 16 i Thailand. (jag ska fortsätta att berätta om resan sen). Jag hade inte tid och blogga för det fanns massor att göra. Vilket det fortfarande finns, nu ska jag göra salladen osv :). see you.

datanördar viär.. 5st..


Bilderna från modell grejjen, vad tycks?

Vill ni se mer klicka här
Bjuder på två bilder på min syster.

det är jag som lagar mat i familjen (a)

Eller inte, i vanliga fall vill dom inte äta min mat men den här ser väll helt okej ut?

jag kan mobil blogga :D

Halloo, sitter med min vänner i ljushallen. Ska snart på dansen sen så är skolan klar. När jag kommer hem ska jag städa mitt rum, förbereda inför fredagen då jag ska ha tjejmiddag. Sen så blir plugg. Hade spanska prov, haha det var hur lägg som helst. Trodde jag hade fått fel prov för det var för lätt. Mvg nästa?

En smygtitt på två av bilderna.

Resten kommer antagligen imorgon, vad tycks?

Hemligt innehåll**

Nu har vi fått våra modellbilder ifrån söndags, gud vad kul! har redan sett igenom dom men jag kommer inte att visa dom riktigt ännu, ni får hålla ut en dag till.
Nu går jag och borstar håret (a) har precis duschat.

Thailand; Dag 6

Efter vi hade ätit den goda Thailänska frukosten åkte vi till ön (Hong beach) som skulle ta 40 minuter med båt, den vi egentligen skulle ta dagen innan men inte hann med. Ön var helt underbar! Den låg i en liguan med kristall blått vatten och en jätte mjuk sand! Det var inte alls många stenar i vattnet men jätte många fiskar kom när man slängde i bröd i vattnet, ett helt stimm. Vissa var hur stora som helst, haha läskigt. Råkade skära upp foten på en av stenarna, men inte alls så farligt.  Snorklade också! Det fanns massor med skugga där jag låg för att jag inte skulle brända mig.. Det var inte heller långgrunt i vattnet! Där fick man inte heller ha solstolar, som sagt så får man böta 2000 svenska kronor ifall man har det. Efter vi hade badat klart gick vi och åt lunch, det var en ussh resturang, och på tal om ussh ni skulle ha sett toaletterna.. man vill ju inte gå på toa i havet, ussh det med!
När vi åkte hem med båten och landade vid vår stand hade tidvattnet gjort att vi fått 50 meter extra av stranden. När vi kom hem till hotellet så badade vi i poolen till klockan blev fem och sen så fixade vi oss och åkte till en resturang uppe vid berget, och där såg man solnedgången, jätte mysig, och hur bra service som helst, vi hittade resturangen i någon svensk tidning som tipsade om den.
Sen efter vi hade ätit så åkte vi ner till centrumet och jag och Emelie satt ner våra fötter i ett akvarium, där fiskarna åt upp döda hudrester på våra fötter, haha gud vad det kittlades! man ville bara skrika, vilket ni säkert ser på bilderna. Där satt vi och ryckte i fötterna i 15 minuter, fatta!! haha, där någonting ni MÅSTE göra ifall ni ser ett sånt ställe! Efter allt det där gick vi till Starbucks och tog en is latte eller vad det nu var för något.Efter det så var det shopping time! Senare när vi var på väg hem så träffade jag en kille som jobbade i en av affärerna som sa att han var singel och väntade på mig, han slängde också in ett ``jag älskar dig´´gullig som jag är skojja jag tillbaka och sen så fick jag alla saker i den affären jätte billigt, (a)
Ser ni dom dära små prickarna? det är krabbor..
Världens godaste! den borde komma till Sverige!
Inte mycket shopping för mig inte.

har faktiskt var hemma ett tag nu.

Men tyvärr har jag inte hunnit att blogga, känner mig så stressad in för provet imorgon så det är plugg som gäller för mig, hmm kul..  pluggar i allafall till jonas brothers, (a).

after school

efter skolan åker jag till Huddinge hade jag tänk, ska köpa en maskara min börjar bli ganska dålig. Jag tror vi kommer att få sluta tidigare för vi ska städa skolan.. vår dag, andra gången ¨på tre år. man ska säda tre gånger en i sjuan och åttan och sen nian, men iallafall vi ska kanske städa på dansen och då skippar vi den och kanske får sluta tidigare om vi har tur och då hinner jag ner till Huddinge, sen ska jag hem och plugga till spanska provet i morgon..

haha fösta profilbilden jag hade på facebook från 2008


på väg till hemkunskapen nu.


home

kom hem för kanske en timma sen, hoppade direkt in i duschen och har kommit ut ungefär nu, ligger i och för sig i sängen nu och ska skriva en svenska grej. Det här passet var nog det jobbigaste jag har vart med om... fast det känns så himla bra nu när man är färdig och vet att man har gjort bra ifrån sig, det är det som är värt att träna. Fast jag tycker om att träna speciellt det jag tränar. Jag kan inte bara springa på ett rullband, även om jag behöver för min kondition, ska kanske börja med det, vi har ju ett? iallafall jag behöver något mål med att träna och det har jag på mina träningar! varför tränar ni?
Bild från igår bjuder jag på.


Thailand; Dag 5

Vi åt en sen frukost vid halv 9 och det stängde vid 10, vilken var väldigt stressigt. Vi hade tänkt åka till en ö som låg 40 minuter med båt men eftersom vi var så sena så struntade i att åka dit och åkte till en annan ö som låg runt hörnan, inte alls långt bort, (poda island). När vi kom dit så såg vi direkt att ön inte var i vår smak, det var hård sand och inga palmer med skugga typ, trä som låg mitt över stranden och syrsor som lät jätte högt när vi solade. Det var massor med sndäckor i sanden i vattnet så det gjorde ont att gå på. Längre ut var det stenar och där fanns det massor med coola fiskar i olika färger som jag såg när jag snorklade (a). Senare åt vi på den enda resturang som fanns vilket var piss dålig, hur dålig service som helt dom hade noll koll, och glömde hela tiden bort vad vi åt även ifall dom skrev upp det. Jag beställde en banan pannkaka som var 3cm tjock... ussh!! Dom var också otrevliga! TIPS ät på båtarna ist.

När vi kom hem duschade jag och sen stack vi och åt på en italiensk resturang och när pappa och Emelie tog en massage så shoppade jag och mamma, jag shoppade lite saker till mina systrar. Jag sprang också runt och letade efter min vita väska jag ville ha men jag hittade den inte! Det började spö regna när vi shoppade... Mycket senare på kvällen träffade jag min ``man´´och hans kompis som frågade om vi ville festa med dom och jag älskar ju att festa men då var jag tvungen att ha Emelie med mig och hon ville inte det...

a fun day

Måndagar är så himla roliga! först har vi sov morgon men det är inte det som är det roliga utan det är förta dagen efter helgen, massor med skvaller från helgerna och många nya hemligheter, skojj. Jag har var glad hela dagen typ, så himla skönt, varför ska man vara ledsen? fast alla kan ju i och för sig vakna på fel sida, det händer mig med, fast då är jag inte rolig (bitch im). Kom hem nu precis, vi fick sluta 20 minuter tidigare men jag missade bussen iallafall.. så jag kom hem den tid jag brukar göra endå. Nu ska jag äta och sen plugga och blogga (spanska prov på onsdag) sen så blir det träning. chaoo.

school time


tandtråd

gissa vad jag fick höra idag, och inte av min mamma som är tandhygenist utan av hon som sminkade oss, hon sa att ta tandråd inte bara hjälper mot illa luktande mun utan också förlänger livet med 10 år! fast vem vill leva tills dom blir 100??

times for some stuff

Jag gick upp tio trött efter igår och stack vid halv ett, mellan tiderna så duschade jag och åt frukost och bestämde kläder till modell bilderna som jag skulle ta idag.
Senare åkte vi in och det var jätte kul, en tjej sminkade oss jätte fint och sen så tog hon bilder på oss, hon skulle ha dom på sin hemsida men hon tror att folk kommer att tro att hon har hyrt in modeller för att så som modell, vilket var jätte snällt sagt av henne :D nej men på riktigt så var det skit kul och jag längtar tills jag får se bilderna, jag kanske till och med fixar en header av dom. (äntligen)
Det tog jätte lång tid och vi kom hem vid halv åtta och värmde upp mat från igår och åt medans vi kollade på solsidan!

Så hemsk ledsen för mitt dåliga bloggande

I lördags tränade jag inte för att jag pluggade och så och sen vid fyra duschade jag och började fixa mig, min kompis har en bild på mig, men jag fixade mitt hår på kanske 1 timma och 30 minuter eller 2 timmar och det blev as snyggs men jag var så stressad för vi skulle äta hemma hos henne innan vi skulle dra ut till Lidingö.
Vi åt cheesarsallad som hon hade lagat själv, sååå in i helvete gott!!
Senare drog vi till Lidingö, det tog en riktig lång tid men det var så värt det. När vi var på väg så mötte vi polisen som kom därifrån och stannade vid oss och några andra, dom tog dricka som vissa hade med sig, stackarna. Sen så när vi kom dit så var det en entre lista, hah jaa när vi kom asså ni skulle se han bodde så jävla snyggt precis vid vattnet. Och det var ett så himla stor hus som vi festade i så himla kul!
När vi skulle hem blev det lite problem för vi höll på att missa tåget men vi hann exakt.

Heros kan sjunga.


En kappa?

ska man köpa en kappa, är det kanske en höst grej eller är det en vår grej. Tycker det är så snyggt!!
Nått liknande??

Nej vad roliga skor!

fågelskor!
Anla
Sva
Och kanske pingvin?

hur ser er dröm värld ut?

Alla drömmer ju om olika saker, men hur ser er dröm värld ut?
Jag skulle själv säga att min är som gossip girl minus all knark osv.
Men kläderna dom bär, staden dom bor i, modet, skolan, hur dom tar sig dit dom vill.
Dom har en färgklart och ren stil på kläderna.
Avgudar deras klädstil!
Hur dom bor!
luxury living room design waldorf penthouse gossip girl
Hur dom kommer till saker.
Deras skola!
Deras skol kläder, fatta vad kul egentligen.

me today


Thailand; Dag 4

Efter våranfrukost åkte vi till en ö (Pra Nang beach), det va inte så lång grunt som alla andra ständer typ men det var tidsvatten som gjorde att det blev stennit att bada efter det. Det var alldeles mjuk strand och jag tog en massage, jag gillar ju inte det så där jätte mycket men jag behöver det. Det gjorde så grymt ont och ibland kittlades det. Han knäckte ryggen på mig!! LÄSKIGT! När vi skulle äta lunch fick vi beställa från en båt där dom gjorde maten. Lite mysigt faktiskt! jag tog dom berömda pannkakorna. När vi skulle hem så hade vår båt redan stuckit! så dålig, man betalar inte för att den ska sticka utan oss när det bara var vår båt... Så vi fick ta en annan som var snäll och skjusade oss till en strand och därifrån tog vi en tuktuk till hotellet. Sen tog vi en dopp i poolen, sen så tog jag en dusch vilket gjorde skit ont för jag hade bränt mig, även ifall jag låg i skuggan. Men när någon tog på mig eller när jag gick sved det... Vi fixade oss och sen gick vi till en resturang nära vårt hotell precis vid vattnet, det var väldigt blåsigt där och hur dålig service som helst!!!
SEN SHOPPADE VI!
Hahha träffade en kille som stod vi väskorna och sålde dom, jag ville ju bara ha en vitt väska. Hahha jaa iallafall han ville gifta sig med mig och om vi gjorde det skulle han måla alla väskor vita och jag skulle få dom helt gratis om jag flyttade till Thailand och bodde där med honom. Senare på kvällen så började det spö regna och åska, ni ska bara se hur det regnade det tog två sekunder för mig att få håret genom blött, jag som hade fixat det. Vid elva tog vi en drink på texas long horn (pink lady) dom kan inte ens göra drinkar den smakade sååå ussshh!! Fick se en söt apa också! Och dagen innan hade jag haft mina shorts som modellen är trasiga, nät och väldigt korta men dom hade jag inte den hära kvällen men när jag kom in i en av stånden så frågade killen jag såg dagen innan vart shortsen var och att han ville ha dom och dansa i... hahha dom är så roliga och glada i krabi!

Sis.

Beach.
Jag.
Sis.
Beach.
Det var en person som gick uppe i berget!
Emelie.

Thailänsk shopping.

Thailand; Dag 3

Efter frukosten åkte vi till en ö (really beach). Ö´n skulle vara Thailands bästa vilket det säkert var. Jag har ju inte direkt var på alla men den var så grymt bra! Det var jätte mjuk sand hur skön som helst att gå på. Det var thaimassage på stranden men det blev för jobbigt för dom tjatade jätte mycket på att man skulle gå dit... Det fanns massor med bra resturanger och lite små affärer med kläder. När vi låg på stranden så spelade några snygga killar vollyboll som jag stirra (a). Först låg vi på en sidan av stranden men det var stennit och långgrunt i vattnet och andra sidan var det helt tvärt om. Jag tipsar er att INTE ta upp stenarna i vattnet under dom så ligger maneter som bränner er! jag brände mig! Såg en palm på stranden iallafall, vilket jag inte hade tidigare. Det fanns till och med solstolar, man får ju egentligen inte ha det eller parasol på stranden för då får man böta 2000 kroner.
På kvällen gick min familj på ett möte med hotellet för att få reda på alla regler medans jag höll på att fixa mig inför kvällen, det tar ju en sån tid för mig att fixa mig. Fast jag var inte ens klar när dom kom tillbaka.. När vi var klara åkte vi och åt i vårt lilla centrum med tuktuk! Efter det åkte pappa hem till hotellet för att han inte orkade gå i affärer som vi ville, vi gick ner för gatan i fyra timmar och shoppade tills vi tog en tuktuk hem. Jag handlade en klocka , två bekinisar, och ett par solglasögon. Jag fick väldigt ont i bena efter fyra timmar.
Stranden.
Sis.
me.
Sis.
Thaii shopping.

Stan med becca

hejsan!
Efter skolan åkte jag med Rebecca till stan vi skulle kolla efter lite kläder tills på Lördag då vi ska dra på fest. Jag hade ju redan bestämt att köpa min RÖDA JEANS som jag alltid har velat ha, men när jag gick in till typ alla butiker säger alla att dom inte har dom... När jag kommer in till HM säger dom att dom inte heller har röda jeans men dom kommer säkert få in det för att det är så många som frågar efter just det. Det gjorde ju lite att man inte är lika super på att köpa det, jag ville ju ha dom lite för mig själv (a) en egen liten stil. Vi hittade iallafall smycken till becca, och vid fyra skulle vi åka hem men på vägen till tåget så stannade vi och hälsade på en kompis som jag inte har träffat på ganska länge sen, kul.

nationella..

vem säger att man måste blogga om sin dag direkt när man kommer hem?
Vi hade iallafall nationella provet idag i kemi.. haha jaa när jag såg provet var det skrattretande. Jag skrev på och låtsades som om jag visste vad jag skrev, jag gissade på alla frågor och skrev det som var rimligt.
Efter en lång stund så hade vi en rast på en och en halv så vi gick ner till Alfreds och tog en sallad och sen så tog vi en latte utomhus i vår vädret! mysigt.
Efter rasten gick vi upp och gjorde andra delen av nationella den gick väl som den gick, orkar inte lägga ner energi på det.
Sista lektionen var dans, den var as rolig jag och Rebecca har kommit på vår dans till vår grupp, (det är bara vi två) haha, ja vi ska vara ***, medans dom andra kanske är bitch och såna saker.

Thailand; Dag 2

Första frukosten, det var super god, massor med meloner och andra tropiska frukter! älskar det. Sen gick jag upp till rummet och duschade. Senare drog vi till en strand, (Aou nang beach). Det var inte en så bra strand tycker jag. Min familj blev fotade med några thailänder för att dom tycker det är så fint att vara blek... Vi hann inte ens att äta där för vi ville bara bort därifrån, det var en hårt strand med ingen skugga... Sen så fanns det en skola i närheten så det var massor med skolbarn med samma kläder. När vi kom hem innan tolv låg vi vid poolen medans pappa tog en massage. Senare så åt vi lunch och sen gick vi tillbaka poolen och badade och solade (inte konstigt att jag hade lite grönt hår efter thaii, jag badade ju inte poolen så mycket).
Vid fem åkte vi till Krabi stad, det stora centrumet. Vi skulle på marknad men råkade gå på fel marknad, vi gick på en mat marknad, mådde så illa efter det det var ju så äckliga lukter av deras udda mat. Men till slut hittade vi till den rätta marknaden, den med kläder. Den var inte så bra men jag hittade lite saker. Vi åt inte där utan vi tog en stor tuktuk hem till våran lilla gata med shopping och åt där sen åkte vi hem med en lite tuktuk som gjorde så att vi höll på bli påkörda. När vi kom hem till hotellet så satte vi oss på balkongen med tänta ljus och mös.
Min super goda glass som jag tog vid poolen.
Den fula, tråkiga stranden.
Sis.
Några barn som spelade musik.
hahahah..
Thailänsk shopping.

.


Thailand; Dag 1

Vi åkte till flygplatsen vid tio kanske och när vi kom fram hittade vi inte runt, men till slut (efter tjugo minuter) hittade äntligen vart vi skulle lämna väskorna och visa passen, vår otur började med att mitt pappas pass inte funkade, tydligen får man inte åka även om passet ska gå ut om sex månader, vi blev väldigt rädd för att han inte skulle få åka med vilket han inte fick heller om han inte skulle fixa ett nytt pass. Så pappa tog en taxi till Polis huset, hel stressad och gjorde ett pass (det ser ut som om han ska mörda någon på det) haha... Medans det så gick jag, Emelie och mamma till taxfreen och kollade lite men innan dess så visade vi passen, en förekontroll och sen så lade vi upp våra handbagage på den dära saken som typ röntgar den, min väska åkte åt sidan och tydligen hade någon packat ner min påse med alla mina krämmer, och det är ju direkt så att jag vill slänga dom så mamma springer och checkar in den med medans jag och Emelie kollar på taxfreen, sen kom mamma och pappa.
Efter en stund vill Emelie ha en latte på Starbuks men det hann hon inte med för vi höll på att missa boringen och planet så när hon står i kassan ringer mamma och säger att hon kommer missa planet om hon inte kommer, så hon skiter i ena latten och tar den andra och springer, inte bra eftersom hon har asma, och på nått sätt måste hon ha glömt hennes tidningar och alkohol någonstans för den påsen var borta när vi satte oss på planet som vi tillslut hann med.
När vi landade på Pukets flygplats så hade mammas väska förvunnit och vi fick strunta i den, men vi gjorde en anmäla men tack vare det höll hon på att missa bussen som tog oss till vårt hotell.
När vi kom fram till hotellet så var vårt rum inte färdig städat så vi slängde in alla väskor i mammas och pappas rum och satte på oss bekinis och tog en båt till en ö (chicken island). Emelie hade då glömt att smörja in sig så hon brände sönder huden... Åhh jag vill också berätta att jag lade mig i en myrstack..
På kvällen gick vi på en italiensk resturang som hade jätte god mat. Jag åt en pasta som hade sex olika ostar. Sen gick vi och kollade i krabi´s Centrum men jag köpte inget, jag ville först bara se vad som fanns att erbjuda ;). Sen när vi skulle hem tog vi en tuktuk som kör livsfarligt, men är super roliga ! :D
Eftersom alla var så himla trötta efter resan så gick vi och sov hur tidigt som helst (klockan 20.00). Jag var först inte alls trött men Emelie tvingade mig att försöka sova vilket tog två sekunder eftersom jag inte hade sovit på 32 timmar. (mamma fick förresten hennes väska när vi kom hem på kvällen, den kom med nästa flyg...)

Mitt hotellrum.
Pool området.

Sis.
Ussh! det fanns massor med stora maneter..
Stranden som är överbefolkat..
Sis.
Bergsklättring, fett cool!
Mee.


life style

Jaha andra dagen och jag går ner till Alfreds så fort jag får tid, tog en latte som jag drack utomhus eftersom det är typ vår! det enda som saknas är att snön ska försvinna.
Nu har jag iallafall kommit hem, min syster var redan hemma så jag gick och kollade på sakerna hon hade köpt, hon har också fått sin student mössa! skit snygg, det är en rosa diamant på! snyggt ju!


Nu drar jag till skolan.


Me today


Älskar att komma till skolan

inte för att plugga utan till mina kära kompisar! dom är så grymt gulliga :D, ni skulle bli avensjuka om ni visste hur dom var. puss på er.
Efter skolan åkte jag iallafall hem och började plugga lite smått sen så var det dax för träning, super skönt, har inte tränat på kanske tre veckor.
Nu är jag hemma och ska plugga en kvart sen ska jag sova, så har inte direkt tid att blogga, men imorgon ska jag iallafall till huddinge och köpa lite prylar, får plugga på bussen då.
Tisdag-Hemkunskaps prov
Onsdag-No nationella
Torsdag-Musik inlämning
Plus So prov, Svenska bok att läsa, Svenska redovisning på en annan bok, Spanska prov, och plugga matten(ligger efter 20 sidor tack vare thai)
Men så fort jag får tid ska jag berätta om min resa :D det blir nog första inläggen imorgon.
Förresten vi hade en jätte rolig svenska lektion, det började med att vi kom in och vi hade en vikarie (kille 21 år, snygg) haha fick en blick av rebecca, haha vi tänkte på samma sak, snygging. Och massor med andra med. Han står iallafall bakom Rebecca när hon har vänt sig mot mig och så sa hon "han skulle du passa med" till mig, hmm han stog ju bakom så det var ju lite pinsamt.. Det hände lite mer men det kan man inte skriva man måste leva det.
Puss

LYCKA!

MATILDA ISAACS EN AV MINA BÄSTA VÄNNER SKA BLI STORA SYSTER!! FATTA VILKEN LYCKA!
ÅÅÅHH!!! JAG ÄR SÅ GLAD FÖR HENNES SKULL, JAG SÅG ATT HON SKREV DET PÅ FACEBOOK
SÅ JAG RINGDE HENNE OCH PRATADE MED HENNE OCH JAAA!!! SKIIIIIT !! FATTA VAD KUL!
Min profilbild

Nedräkning

<object type="application/x-shockwave-flash" height="144" width="425" data="http://www.time55.com/sv/countdown.swf">
<param name="movie" value="http://www.time55.com/sv/countdown.swf" /> <param name="allowScriptAccess" value="always" />
<param name="quality" value="high" /> <param name="flashvars" value="ye=2012&amp;m=2&amp;da=14&amp;h=0&amp;mi=0&amp;t=Nedr&auml;kning till Alla hj&auml;rtans dag&amp;yn=&amp;co=pi&amp;mc=1" />
<embed src="http://www.time55.com/sv/countdown.swf?ye=2012&m=2&da=14&h=0&mi=0&t=Nedr&auml;kning till Alla hj&auml;rtans dag&yn=&co=pi&mc=1"
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" width="425" height="144" />  </embed></object>
<a href="http://www.time55.com/sv/" style="text-decoration: none; position:relative; bottom: 25px; left: 141px;">
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;

I Solo

Varför jag skriver om solo så mycket nu? det var den tidningen och plaza som jag satt och läste på flyget.
Iallafall Solo rekumenderar vad man ska se om man går på bio.
Först burlesque.- MIN FAVORIT FILM!
Winter bone.- Som har vunnit oscar, fattar inte hur den kan få det för den är så dålig att folk gick ut ur bion och vissa somnade, själv satt jag och smsade bort tiden i bio salen.

Mitt sjärntäcken

Fisken-Solo. 19/2-19/3 2011
Kärlek & Sex: Du är passionerad, men döljer det väl just nu, kanske har du en bra anledning för du uppträder förvånansvärt formellt och välippfostrat.
Vänner & Nöjen: Du har siktet inställt på något du väntat länge på. Försök dra ner förväntningarna, då blir det roligast.
Karriär & Pengar: Du har mycket originella idéer som kanske förvånar andra, åtminstone tills de inser det genialiska i det du säger.
Chans & Risk: Du är i fin form och startar gärna diskussioner just nu, vilka du biljerar i. Du älskar att dela med dig av dina snillrika tanketrådar.

Fisken-Plaza. 19/2-20/3 2011
Människor från andra länder ger dig massor med inspiration och idéer. Du som sysslar med något kreativt kommer att känna dig öppnare och mer idéerisk än på mycket länge. En middag bidrar med en speciell bekantskap; det kan röra sig om kärleksvibrationer och få ditt hjärta att hoppa till men det kan sluta med endast en ovanligt hjärtligt vänskap, kul men kanske inte inte vad du hade räknat med.
Månadens mentran: Jag är kreativ!
Min topp dag: 28-29/3 2011
Se upp: 12-13/3 2011

läste i solo..

Ni ska veta vad jag läste i solo, folk försöker få bort allt sånt men dessa tre tjejer ville ha det, första gången jag har hört det. Dom ville göra skönhetsingrepp.
Första tjejen ville Göra celluliter, men när hon frågade ifall hon kunde göra det svarade alla läkare nej, för att dom inte ville göra deet för att det går imot vad dom jobbar med, att ta bort dom..
Andra tjejen ville göra rynkor i ansiktet för att hon tyckte det det var fint, hon gillade väl inte att ha för slät hy. Men hon misslyckade med det med eftersom ingen ville göra det på henne heller.
Tredje tjejen ville ha häng bröst men hon misslyckade inte, inte helt. Hon gick och frågade och nästan alla sa nej men vissa sa kanske.
Det verkar som om alla vill göra folk finare men att vilja vara "ful" det vill ingen.

flodvågen

När jag låg på hotellrummet så ringde telefonen och det var pappa som berättade om japan.
Jag tycker det är så himla töntigt det här med flodvågor, fattar inte varför det ens ska finnas flodvågor när dom tar död på så många människor, det är hemskt! Såg på nyheterna i Thailand, stackarn!

Har vart hemma...

har vart hemma i några timmar, kom hem vid fem efter en lång resa från Thailand till Sverige. Orkade verkligen inte blogga det första jag gjorde utan jag packade upp och sen så fixade jag min facebook, svarade på massor med grattis. Sen så åt jag vilket var super gott för jag var extremt hungrig, gillar verkligen inte flygplans mat..
Imorgon ska jag blogga om Thailand och andra saker, men nu ska jag sova, har inte sovit på snart 23 timmar..

JAG 16 ÅR!!


LINNÈA!

Linnéa fyller år det är bara att gratta barnet!
GRATTIS!!
Linnea Söderberg
Hoppas du har kul, det borde du ha eftersom det är lördag! Det är bara att fira gumman!
Grattis igen!

Grattis!!

Grattis Lisa!!
Hon fyller 16 år, gumman lilla (jag är äldre, så det är okej för mig att säga lilla även ifall hon verkar äldre än mig (A))
Hoppas du får en fin födelsedag, och tjejmiddag! :) pusss
Lisa Tell

RSS 2.0