ingen rubrik...



har precis komigt hem från min lilla jobbingstur som var 30 minuter lång.... hahaha det hjälper ju typ inget men men... nu ska jag hoppa in i duschen :) <3

saknar mina tjejer! hoppas ni har haft en underbar midsommar <33



grillningen

bilder från när vi grillade som jag glömde lägga in :)




nya

har köpt tre nya :) vart dog den tredje vägen, det var ju fiiinast !




dagens




dagarna

på midsommarkvällen åkte jag till Philip, Filip, Adam, Ludde, och Andreas och var med dom sen trog jag hem runt 2 halv 3. Dagen efter solade jag som vanligt, jag har blivigt skiiit brun för att bara ha solat i två dagar. På kvällen så träffade jag samma människor som dagen innan. Då åkte dom iväg...

tog sönder min syrras ipod högtalare, och det var nära att ipoden också gick sönder...


lite bilder ifrån helgen.




glad midsommar !

hallo, igår så kom vi fram runt nio och det tog inte lång tid tills några kompisar kom förbi och frågade om jag skulle följa med ut, fats jkag behövde ju packa upp, idag har jag solat och nu är ddet midsommar !!!
nu ska vi till nått ställe och fika med alla och sen så ska vi till mina kusiner och fira midsommar, det har vart en super skööön dag, har knappt kunnat vara utomhus.... sååå jävla varmt!

en av tröjerna jag köpte från hm.





hejdå

nu åker jag till landet (öland) det kommer bli super kul! böda here we come! (bästa fest stället)

jag kommer att blogga några gånder i veckan när jag får tid.

idag har jag vart i stan och köpt kläder, visar dom senare hejdå!

stressad!!



today

idag har jag vart i stan och gjort det slutliga provet, ja jag klarade det! sååååå sköööönt!
nu hållet jag på att packa, redan packat en stor resväska men har fortfarande halv garderoben kvar :)

åker på torsdag.


2 veckor

2 veckor till min nya mobil :) !







killers är värd att se




ifall ni vill skratta!


bröllop



ska ni till stan och kolla på bröllopet??
själv ska jag grilla och har inte tid att kolla på ett bröllop...


två sköna dagar

hejsan hejsan :) det var längesen jag bloggade men så är det väll under sommaren? eller sitter ni fortfarande hemma och glor på bloggar när det finns mer tid åt sola och träffa vännder plus något annat man vill göra, så nu har jag bestämt att jag kommer blogga min två gånger i veckan under sommar lovet.

igår så mådde rebecca dåligt, så jag gick hem till henne och vi tittade på en film ni borde se om ni verkligen violl skratta :) vi åt lite muns mums också :) gott :D (the hottie and the nottie)


idag gjorde jag uppkörningen! och jaa jag klarade det och nu har jag äntligen provet kvar, sen är jag helt finish!
mamma kom hem från sin resa på någon båt och jag fick lite presenter :)





nytt linne

tack mamma! :)




.

tjaoooo :)))
idag har jag gjort 2 provn på moppeskolan och ja jag kan säga att jag är färdig nu, eller iallafall där, nu är det bara en uppkörning och sen slut slut slut provet.


ikväll ska jag träffa Rebecca :) <3



.




tjaaao :) igår var det hel okej, det var roligare än jag trodde att det skulle vara :)
idag skulle jag kankse träffa F men jag vet inte om det blir av eftersom han skulle komma på något gymnasie.


seg jag är

Skolavslutningen- vi grillade vid rådsparken



Torsdag- huddinge C och sen så åkte jag till Elliot och träffa några kompisar :) skiiiit roligt i slutet! min avlägsta kusin var också där ;)

Fredag-Jag och Rebecca gick till stuvsta och träffa tre killar :) sen gick vi hem till mig.

Idag- idag ska jag till den årliga släktmiddagen som är varje år, hos gittan och po.


mums..



titta vad jag har gjort, väntar nu på mina kära vänner som ska hjälpa mig äta den :)


aaah!

äntligen asså!!!!
nu har jag komigt hem´från skolavslutningen ! skiiit skönt
mina planer för i sommar är:
-sola
-festa
-bada!!!

kan det bli bättre????
inga läxor, prov. nada!




Skolavslutnings kläder!


dress



face



and shoes






to do

-ansiksmask
-hårinpackning
-naglarna

mina plander för ikväll !


fyfan !

vilken dag, gick upp  och fixa mig och skulle till skolan vid åtta tiden och sen gick jag ett sms som det stog att vi började 9.... i skolan städade vi skåpen... sen så åkte jag hem för att hämta danskläder och tack vare det så missade jag lunchen m,en iallafall så gick det super dåligt, man harju glömt dansen efter en månad.. !

nu är jag hemma och ska fixa saker till imorgon(skolavslutning)

 

8/6/2010




!!!

Är på så jävla dåligt humör, tror snart att jag bara kommer att falla ihop! skriver imorgon när jag är på bättre humör... !

Tack grönan!



Tack vare
grönan har
jag och några
och några
tjejkompisar
hittat vår
sommar låt!


shiiiiit !

imorse vaknade jag tio och tänkte gud vad skönt att vara``ledig´´ och äntligen få sola, men när jag tittade ut genom fönstret var det blosigt och monligt, inte precis det skönaste vädret att sola i, så jag gick upp och åt frukost sen drog jag till trafikskolan. Mellan frukosten och trafik skolan kommer min syster upp och klagar på att hennes data är sönder... hon påstod att hon hade lagt ner den på en kudde brevid sängen när hon skulle sova, och när hon vaknade så hade datan fått en spricka i skärmen... men jag vet ju sälj att hon säkert hade gått på den eller nått(så typiskt henne). iallafall hon är en sån som inte kan vara utan internet under två timmar, så då tar hon min data och säger "min data är sönder så jag får din nu." jag lackar ju sönder eftersom det inte är mitt fel att hon tog sönder sin data, och nu ska min data bli hennes likom... hon byter lösenord och namn till Emelie och det var just dom sekunderna mitt huvud blev över hettat, visste fan inte vad jag skulle göra hade just att bara skrika och slå henne men åååååh! det endå man får höra är"vadå du har ju två datorer och nu har jag ju ingen!" lack jag blir, mna saker är ju på den bärbara! but right now i don´t care... eftersom vi kom överens om att vi ska dela på den,(iallafall på sommaren)....

hahhaa älskar såna bilder!




Nya skor



från din sko!



.

hallo! imorgon blire ingen skola för mig eftersom vi ska bada med klassen och det vill ju inte jag och några tjejkompisar så vi ska kanske åka till stan eller bara ligga och sola, men nu säger min mamma att mitt rum måste bli städat...



VILL VARA BRUN!


bilder från i helgen


Onsdags- bio!





Fredags- utflykt med klassen




grill kläder




Lördags- grönan!




Och till sist min älsklings bild!  PÖKHUSET!







Asså förlåt för mitt usla bloggande

jag har haft sååå fullt upp ska jag säga...
i onsdags så var vi på sex and the city (bilder kommer sen)
i torsdags slingade jag håret blondare (bild kommer sen)
i fredags spenderade jag heladagen med klass på en gräs matta och sen köpte jag ett par skor och sen så var jag i huddinge och typ fika, sen grilla vi på långssjön (bilder kommer sen)
i lördags var jag på grönan! (bilder kommer sen)
i dag ska jag jobba! :)







sorry

jag vet att det har vart kass uppgate men det kommer det bli nu tills jag kommer hem från bion, det är inte bloggen som bestämmer över mitt liv det är jag som bestämmer över bloggen


.

jag älskar att vara ute och springa, eller det vill säga när jag kan, spran i kvart till mitt knä började göra on och tills jag kom hem gjorde det lite ondare... när jag kom hem duscha jag och sen började jag städa garderoben, jag bara älskar det, man får se massa nya tröjer som man har glömt bort! missade doch despret men jag kännde att jag inte ville se det, kommer ju endå få höra massa om det imorgon i skolan... :) det tog iallafall två timmar tills jag bestämde mig för att gå och lägga mig, och ja nu ligger jag i sängen och är redo för morgon dagen!

morgon dagens planer.
-skola
-hem-sola-bli brun ;)
-bio med tjejerna, sex and the city ! right?


fortfarande c...

tjaaa, hade en riktigt härlig dag asså! sol hela tiden.
när vi hade dans gick vi badfota runt hela kvarnbergsplan och dansade :) det var ju kul, jag var med Matilda. hahaha typiskt mig så skulle jag göra en rundat och jag hade ju inte ens värmt upp så ja min arm och mitt ben sträckte sig typ... efter dansen slutade vi så jag, Emma och Carin åkte till moppeskolan, mina små barn har börjat plugga också ;) haha nej men det gick riktigt bra för som, jag blev klar med C och rättade, tyvärr klarade jag det inte så jag ska göra om det på kanske torsdag eller fredag :) <3





1/6/2010




RSS 2.0