vill soooova!

igår så grillade jag och några kompisar :).
vid typ 2 stack alla  hem till mig och typ och alla sov typ kvar eller vissa
stack vid hav 5 typ och andra tidigare och senare. Jag kunde inte alls
somna pga en viss person...







sååå jävla trött, och jag kan inte sova...


nytt

borgholm idag



igår natt..

igår natt var jag lite här och där, först åkte jag till böda men dom vi var med var tråkiga så jag åkte och träffa victoria och dom, dom satt i en random båd med några random killar som var runt 20 och drack. Det var ganska kul, sen vid tolv så skulle killarna till vattnet så vi hoppade av och jag stack för att träffa några andra vid sibylla sen vid två stack jag robban och sebbe hem till mig. fast jag slängde ut dom vid halv fyra, jag var såå in i helvete trött. har gått och lagt mig vid halv 5 varje dag...


gårdagens




dresscode




asså sommar!!!

ibland älskar jag verkligen sommar på öland! :)
ÖNSKAR ATT JAG KUNDE STANNA TIDEN DOM HÄR TVÅ SENASTE DAGARNA.
dom två bästa dagarna på hela sommaren ifall man tar bort vädret...
det har typ regnat i nästan 2 veckor och jag börjar bli blek igen.. åååhh
vi var vid en brasa för två dagar sen och träffade massor med killar som var sjukt roliga, vissa kom från stockholm och några andra från köping (en annan del av köping ;)) nej men dom var skit snälla :D.
det kanske var 40st vid brasan den kvällen och en som blåste eld från munnen, skiiit coolt. När jag satt där längtade jag verkligen inte tillbaka till Stockholm! allt har blivit super skööönt här nu,(utom vädret)
igår så var byxelkroks k hemma hos mig och vissa drack, jag kan ju säga att när jag vaknade var allt upp och ner... har precis städat.

förresten så har min syrra åkt till Grekland så nu har jag huset för mig själv, vilket betydde att jag skulle flytta över alla kläder till huset...


lite bilder :)


bara problem...

det är synd att jag inte har kunnat blogga men nu har det vart så att jag har haft fullt upp..
det har hänt ganska mycket den här veckan men ingenting jag kommer att berätta i detaljer.
vi har fått massa gäster, (filip syring) :P, det har vart typ lite tjafs mellan mitt gäng och ett annat. Det var ju nära att bli slags mål. Sen åkte vi till böda och träffade massa killar :) dom var jätte snälla i början till en killr inte ville släppa mig.. !! det var skit jobbigt... igår var vi också på böda och hade skit kul tills vi skulle åka hem.. har inte alls någon lust att berätta... önskar just nu att sommaren var över.


dagarna

jag har inte bloggat på ganska länge nu men det har endå hänt lite saker :).
jag har träffat fyra nya tjejkompisar, rätt skönt att umgås med tjejer också och inte bara killar :)
bild på mig och vickan :) skiiit rolig tjej, hahaha vi har exakt samma humor.





juste ni vet min nya mobil, den har fått en sprika i skärmen.... åååååååhh

idag skulle vi till blåjungfrun men det ska
bli regn och det är ju inte kul att åka båt
i regn och vara på en ödeö utan tack och
sen så finns det bara dass...


utgång

först ska jag ut och äta middag och sen så ska jag bada med några kompisar :) bay.





jordgubbar

idag har det vart gryyymt varmt!! jag och mamma plus massa andra tjejer åkte för att plocka jordgubbar, man fick äta hur mycket man ville! plockade två hela skålar :) sen åkte jag och badade suuuper sköönt, fast det var inte direkt svalkande eftersom det är skiit varmt i vattnet med... det har inte regnat på jag vet inte hur länge ochh allas gräs matter ör typ bruna, fint ;) <3




.

har precis kommigt hem från en grillmiddag på stranden med alla som bor i närheten. Tyvärr var det ina ungdomar där förutom vi, (kusin, syster, systers pojkvän) så vi gick upp till oss och kollade på how I meet your mother tyyyyp :) ikväll ska man väl dra ut :P <33




marknad

jag vaknade upp av att mamma och pappa skrek på mig att vi skulle till stranden, det var ju jätte fint väder. När vi kom fram var det alldeles mulet, så vi åkte till en annan strand... monligt. sen åkte vi till en marknad och köpte en bok och ett armband :) nu ska jag bada ses :P <33


sony eriksson x10




har fått min nya mobil :) super skööönt, fast jag kan typ bara smsa och ringa.. :)



NK

idag har jag vart med halva släkten på lyckesand, en vit sandstrand, super skööönt att det finns i Sverige.
vi sola bada osv... sen när vi åkte hem så åkte vi till Böda NK. Tror dom att don kan härma NK i Stockholm eller? :P Nk´t var lika stort som en affär i sthlm´s nk, kanske lite större :)

köpt solglasögon och en liten klänning som jag fick av mamma :)





strand outfit




är det bara jag som inte har sett...





eftersom det inte finns några ungdomar här längre så får titta på film med
syster, systers pojkvänn och mamma :).


längtar tills fredag då vissa kommer :) <3

beach


idag har jag vart på böda sand med niki :) vi hittade ett par solglasögon och sen gick vi och delade på en pizza. sen så åkte vi till valles och köpte nagelsaker :). sen så åkte vi till hamnen och tog en glass. sen så åkte vi till bryggan och badade suuuper varmt i vattnet.






nu har dom åkt hem

jag komme inte ihåg om jag berättade att Rebecca och Matilda skulle komma till öland, men dom kom för en vecka sen och sen dess har det vart fullt upp och vi har knappt vart hemma, och det är därför jag inte har kunnat blogga någonting... men nu har jag och pappa skjusat upp dom till bussen som tar 8 timmar med för att komma till stockholm.

vi har haft det suuuper skööönt, vi har typ bara solat och badat på dagarna och Matildas Filip och toni har kommigt ner till öland för att träffa oss och ja på kvällarna var vi med kompisar och två kvällar åkte vi till böda sand. andra kvällen träffade vi några killar som tyckte jag var skiiiit lik en tjej som hette Emelie.... det var ju min syster, så vi fick höra lite vad hon har gjort på kvällen..  :D vi var också med min granne Linus och hans kompis Robin som är skiiit lik Jacob i twilight.

här är bilder på oss :) ta dom inte seriösa, som vissa andra gjorde, slappna av och ha lite kul!




RSS 2.0