stress!

tjaa !

håller på att städa! emelie ska ju ha "fest" hemma.
Vad ska ni göra på valborg då? själv ska jag träffa mina kompisar och vi ska till trehörningen och sen så vet jag inte om vi ska dra på någon fest...
men iallafall frida sover hos mig ! måste dra.

kortfattat

sorry, har inte haft tid med bloggskrivning. och jag har inte specielt mycket tid till det just nu heller men kortfattat om min dag.

-skola
-fika i stuvsta (träffade några av linneas kompisar)
-hem till mig
-till ip och mötte up några
-hemma!

förtidig

godmorgon allesammans... sovigt länge? själv började min morgon med att pappa kommer in i mitt run och väcker mig... så trodde jag att jag började klockan 8 idag... men egentligen började jag 9... så jaa nu sitter jag i trappan vid våra skåp och väntar på mina vänner... har suttigt här i 30 minuter nu och kommer få sitta här 30 till.... lite om vad som händer efter skolan då. jag och några kompisar ska träffa jombemen han svarar inte så jag vet inte vad som kommer hända... senare så ska jag vara med min glädjespridare linnea söderberg :D vad händer på valborg då???

Ego !!



28/4/10


hemma

tjatja !!
jag drog till huddinge efterskolan med Matilda, vi skulle träna på AM-kortet... men hon fick inte så jag tränade och hon läste om det... iallafall det gick skit dåligt för mig !!! fattar ju ingenting av frågerna eller alternativen.
Efter vår lilla obekväma träning drog vi eftersom dom som jobbade där blev fett dryga och otrevliga för att vi snackade...
vi skulle ha mött Kevin Dumihuvet. Fast vi hittade inte honom... så vi drog till Mc donalds och åt äppelpaj !! super duper smarigt :D efter det åkte vi till skolan igen och hämtade vår läxa vi hade glömt och ja iallafall nu är jag hemma.


Gammal bild ! :D <33

kvällens bästa pogram!




ska ta ett bad

tjjaaa !
kom hem nyss, har sminat av mig och är redo att sola i bubbel !


ps. måste läsa ut dessa 3 böker tills imorgon...


Ny blogg

Tja !
Nu har jag skapat en ny blogg. Jag hade ju min förra blogg, men slutade blogga där för att jag tröttnade, och jag vill inte  direkt börja blogga där igen... största fjortisbloggen kan jag erkänna men som mitt försvar så var det väldigt länge sen.



RSS 2.0