modevisning

jag har vart och jobbat hela dagen och gissa vad jag hittar när jag kommer hem!
videon från modevisningen.

en kväll utan detaljer.

wow hela dagen var ju så stressande, när jag kom efter orienteringen hade jag huvudvärk, skit stor. Sen lagade jag mat (a). Efter det visste jag inte vad jag skulle göra så jag hörde lite och det slutade med att jag börja duscha och fixa mig, senare tvingade jag min syster att skjusa mig till Matildas mamma på moppen, det var ju super duper snällt men när jag knackade på så var det hennes pappa jag skulle till.. inte så kul faktiskt, jag började bli lite irreterad så jag gick längst vägen och ringde några, hade tänkt gå hem till Gustav och vänta så jag kan åka med dom istället men jag fick inte tag i honom men som tur så hade Andreas bilen och där i satt han så jag hoppade också in så skjusade han dit oss. Super snällt.
När vi väl kom tid var det ganska segt men i slutet blev allt kanon, tills syrran och pojkvännen kom hem och alla stack ut.

till matilda.


Orientering...

kom nyss hem från skogen, vi hade orientering idag mellan 9-11 så nu är jag hemma, inte för att jag ska säga att det var kul men det var inte lika jobbigt som förra gången, nu snubblade jag inte eller ramlade och sånt som förra gången. Och jag hann med alla men det kanske var för att jag inte solade på en klippa den här gången.
Vad ska jag göra ikväll? jo jag ska vara hemma tror jag, har inte vart hemma en enda helg på kanske två månader så jag laddar upp med en film och massor med candy, ska åka och köpa det på vivo snart med moppen. Som förresten inte startade när jag och Emel skulle åka från orienteringen, men det var en jätte snäll person som hjälpte oss. Super snällt av honom.

valborgs helgen

ursäkta blogg torkan men ska berätta lite smått vad som har hänt iallafall under valborg.
I fredag på valborg så var jag på Lobby och gick catwalk ;) skiiit kul var det!!
bilder kommer sen
I lördags så var det ju själva varborg och vi var hos becca! det var sååå in i helvete kul! inga detaljer! kyss!!

RSS 2.0