.

har vart hos mormor nu :) trevligt var det iallafall. Hahah gamlingarna sa verkligen det jag sa tidigare.. Och dom har så udda skämt.. tex ett "då ses vi nästa år, om jag inte är död höhöhö" (????) vad fan?? hemska?? Deras katt har fått tre katter !! dom är sååå söta! jag och kusinerna satt där inne med dom jätte mycket. Kollar på solsidan nu! bästa!

Ska till mormor och morfar.

hallo, vaknade för två timmar sen och började fixa mig :) hahah gud vad seg jag är... ja men nu ska jag iallafall dra till mormor och morfar eftersom mormor fyller 70 år! Grattis! hmm undra hur det kommer bli :) massor med gamlingar kommer vara där och dom kommer säga "ojoj vad stor du har blivit" eller nått sånt gär "Vad lång du har blivit" hihi jaa. ska dra nu iallafall. Pussss

hemma nu!

kom hem, sminkade av mig och ligger nu i sängen och ska kolla på resten av vampire diaries.
Åkte hem till Pontus ju, hans mamma, det var en döö snygg lägenhet dom hade!! jag menar allvar den var riktigt snygg. Sen så gick vi hem till hans pappa och snackade och kollade på film (äcklig/skräck). Sen snackade vi lite till och så. Han fotar ju och han är verkligen super duktig på det! så jag ska vara hans modell det kommer bli skit roligt!
Vi kollade iallafall på halv vampire diaries innan min mamma kom och hämtade mig, hellre skjus än att gå ju.
Och nu ska jag kolla på resten. OM NI INTE VILL LADDA NER SÅ KOLLA PÅ DEN HÄR SIDAN!

Han i prinssesans dagbok 2!!

Visst är han dööö snygg!!


godmorgon!

sitter i min säng nu och kollar på high school musical! den är så gullig! försöker blogga nu också och ska börja plugga till nästa prov som är snart, hade ju fullt upp med No provet så jag glömde bort det.. haha jaaa ska skippa öppet hus på jensen norra eftersom jag redan vet vad och vart jag ska gå!! kul va! äntligen bestämt mig!
Igår var det as kul i början! men sen mot slutet blev det massor med drama som jag inte tänker skriva ut på bloggen, skulle det handlat om mig skulle jag kanske det men eftersom det inte var det ska jag inte skriva det. Det är ju endå en blogg om mig?

Drar till Tyresö nu!


Solsidan!

ligger i sängen och kollar på solsdan.
Har inte sett första säsongen så
mamma köpte den idag :) kul!!


gud vad man kan förändras!


DÅ! 2008



NU! 2011!



.

Har verkligen ingenting att blogga om idag.. inget intressant hände idag, åkte på studiebesök med klassen på mått tråkigt utställning om Rasbiologi och rashygien. Har pluggat sen jag kom hem kul va... ussh! är så trött vill bara sova ut! så jag kan bli pigg!! ska gå och lägga mig tidigt idag har jag bestämt!
En gammal bild från sommarn, gud vad jag längtar!

just pick one

Fjortis
Wannabe
Bimbo
Bitch
Emo
Plugghäst
Tönt
blatte
Slampa
Normal

Alla döms på utsidan.
Alla blir dömda direkt på bara ett ögonkast.
Det är bara att välja, ni får inte ta normal för det finns inga normala, för det är tråkigt att kalla någon normal och det är roligare att klanka ner på någon tycker ni inte?
Visst är det kul att klaga på hur dom klär sig, hur dom pratar, hur dom har sitt hår, hur dom ser ut, hur dom beter sig. Visst är det kul? för vi har ju inget annat att göra, har vi?
Hahaha jag blir så trött på allt..
Själv blir jag kallad
Fjortis för att jag har kul.
Wannabe för att jag har saker dom andra har.
Bimbo för att jag har blont hår.
Bitch för att jag säger vad jag tycker.
Plugghäst för att jag faktiskt pluggar.
Tönt för att jag skämtar.
Slampa för att jag har shorts och bikini på mig på sommaren.

Mysig dag faktiskt!

oj vilken dålig upd. Idag har jag och dans tjejerna (dansklassen) åkt till estetiska skolan tror jag att den heter, det var teater sång och dans. Det var faktiskt överraskande kul. Vissa dansare var as grymma! Uppträdandet var på
S:T gatan, tror jag, ni vet vid Dramaten. Efter det så åkte Jag och Rebecca hem till mig och tog varm oboy och började plugga till No provet som vi har snart, sen så kom Carin och pluggade med oss, hhaha roliga figurer, har märkt nu att det inte går att plugga med dom, man börjar alltid prata om fester och killar ist, haha! Efter det åkte vi till Alfreds och åt middag, tog en cesar sallad och en vanilj latte, kände att det blev lite för sött och mådde lite illa.. Efter det åkte vi till öppet hus hos Sjödal, det verkar helt okej, kanske ska söka till sam-beteende. Nej men det var den bästa skolan jag har tittat på hittills. Nu har jag iallafall kommit hem och ska plugga lite om ljudet hur det uppstår och så.. nån som vet (?).
Puss

.

Nu drar jag till kärrtorps gymnasium
och kollar läget, den skolan ska
tydligen vara väldigt populär och
det var 1,3 miljoner som sökte dit
förut har jag läst.


Vanilj latte.

Sitter i soffan nu och ska börja plugga men tänkte först göra ett blogg inlägg.
Hade hemkunskap idag så jag skipade frukosten och åt fisk och smulpaj :) smulpajen var iallafall god kan jag säga! Sen hade jag bara ointressanta lektioner, på lunchen fick vi någon bonde mat så vi stack till Alfreds och tog en latte och cesarsallad, super gott! Sen stack vi till pizzerian bredvid och väntade på en kompis som skulle äta en pizza, hon gillar inte salladen, haha jaa fick sällskap av några, trevligt trevligt. Hade ingen dans heller så vi fick håltimme, super trevligt.

ojoj!

Jag ska inte blogga om andra bloggare och tro att man kan snacka skit om dom bara för att dom är stora men visst är det äckligt att dom är såå grymt lika?! kissie och isabelles!

ska träna snart

hej bloggen !
sitter och kollar på tv nu, ska ju snart äta.
Sen ska jag åka och träna !

Solsidan !!

kul va !

framtid

Om jag inte har sagt det till er så ska jag börja på ekonomi inriktning juridik och sen gå på högskola i Uppsala i min egna lilla lägenhet och plugga till jurist/advokat!!
Hahah joo till saken då da, vi känner en som är det och han tycker det är jätte kul så han gav mig 4 böcker som han har skrivit!
Juridik till vardags : en handbok
Första jätte tjock är den !

Grattis!

Tjaa ! Är ni pigga?? På något konstigt sätt är jag faktiskt det.. haha jaa asså ni skulle bara veta hur kul vi hade det igår! Vi kom till blablabla och då var alla tjejer där och när Hanna kom så skrek alla Grattis !! hon skrattade och var jätte glad, det var en överrasknings fest och hon hade bindel på sig! sen kom fler och fler in till blablabla och så dansade vi, vet inte hur jag fick all min energi men jag dansade hela tiden ! skit kul! VÄGGEN! Nej men kvällen går inte att beskriva med ord för den var alldeles för roligt för sånt ! Lärde känna många där, haha ja! kulkul! Skulle till stan idag egentligen men nej..
Ska duscha snart, känner mig inte så fräsch efter allt dansande och så luktar mitt hår rök, massor rökte ju på balkongen och jag var ju där ute ganska mycket för det var alldeles vart inomhus!
As kul!

Iväg till träningen

Nu ska jag iväg och träna, ska bli super skönt !



Hahhaha kanske blir som han i the karate kid.. skojja ! det

thoren business school öppet hus.

skulle ju till brännkyrka men sket i det åkte istället till thoren business school, trodde den skulle vara bra ju..
Jag gick upp vid nio och drog vid halv 11 och var där i en kvart tills jag bestämde mig för att den inte var bra, så envis jag ska vara ibland. Men ärlig vem vill gå i en skola där det inte finns skåp, snygga treor (fanns bara tvåor där, det var nytt och öppnade förra året), skolan är lika stort som typ vår matsal, det finns bara 180 elever och världens konstigaste rektor och det fanns inte ämnen som jag ville ha?. Nej ussh men vi var där i kanske en timma tll jag höll på att somna (ärligt) för det var så trååååkigt! ussh ussh !!!
Nu är jag hemma iallafall och dricker varm oboy !! :D <3

igår kväll

Emel kom hem till mig igår så fixade vi oss och sen så skjusade min mamma oss till Hanna, haha vi kom till fel hus först men det ordnade sig. Vi fick jätte god mat där och efterrätt och nacos eller vad det nu heter. Det var super trevligt och vi var väldigt högljuda!! haha jaa det var skit kul! vi skrattade och skrek och hanna blev jätte glad för presenterna ! kul! Jag stack tyvärr väldigt tidigt där ifrån för jag mådde dåligt senare mot kvällen... så min mamma kom och hämtade mig :) gullit av henne. Jag gick typ och la mig direkt och sov super skönt !
Tyvärr hade vi ingen kamera, ingen av oss.. min är ju borta.. hmm... inte bra ! Fast den ligger väl någonstans men har ingen lust att leta för tillfället. Har ju annat för mig.

Jag igår!


Fredag

tjaaaoo ! skolan idag sen så hemåt. kväll så ska jag hem till hanna vid halv sju, vilket betyder tjejmiddag, det ska bli mysigt, ni ska få se bilder hur jag kommer att se ut och sen hur allt va och så. Men nu har jag inte tid att blogg för nu ska jag äta apelsiner ! gott! :D

FHL <3


Hej bloggläsarna ! idag så har jag såklart vart i skolan och sista
lektionen så kollade vi på film, alice i underlandet. Sen gick vi och åt
äppelkaka som hade mandelmassa i sig... ?? sen åkte jag till rebeccas
mamma för att hämta min kavaj som jag kanske ska ha imorgon men
hon var inte hemma och rebecca hade inga nyklar.. Nu ska jag äta en
apelsin! :) smaskens !!

love it!

ÄR DOM INTE FINA!!!
DIN SKO!!

kom nyss hem.

kom nyss hem från stan :)
Min dag har var jätte bra, vaknade helt pigg vilket jag nu har gjort dom två senaste dagarna men när jag kommer till skolan är jag ju rätt trött igen, hade syslöjd, bestämt mig för att göra en väska (röd och svart) Efter skolan stack jag och några kompisar till stan, det var ganska stressig meningen var ju att vi skulle fixa men sen kom vi på att vi skulle plugga till våra tre provn?? NO, SO och Idrott... Vi köpte presenter till HANNA!! hon har ju fyllt år och vi ska fira henne på Fredag! det kommer bli super trevligt och då ska jag ha mina nya skor!!
bild kommer upp snart på skorna ! love! :)

nästa tack !

det blev ingenting med Huddinge gymnasium.. fett dålig skola kan jag säga! vi kom dit vid halv sju (duktiga som vi var) men sen så satt vi där och väntade riktigt länge, till slut frågade jag en människa i byggnaden om informations kvällen men han sa att det var i torsdags... Me det stod på hemsidan att det var idag och dom sa det på gymnasium mässan.. nej den skolan stryker vi!!

När jag kom hem började jag plugga, äta lite och sen duscha jag och nu ligger jag i sängen och kollar på någon film typ Ghost Rider. hmm det har gått 30 minuter den verkar ju lite konstig..

huddinge klockan 19.00!

tjaa :) sitter i köket med Rebecca, Linnéa, och Emma som äter huset :P haha jaa :D vi har planerat lite om hemliga saker. Imorse hade vi hemkunskap behövde egentligen inte äta frukost men gjorde det iallafall, min och Rebeccas brunsås var alldeles för stark, ni skulle bara veta, bad Rebecca att smaka den och stog förberedd med ett glas vatten vilket hon behövde!
Ikväll så ska jag Emma, Carin och andra till Huddinge gymnasiet på öppet hus! får se om jag söker dit :)

,.

jag döööör!!! har pluggat sen 5 kanske?? fett jobbigt och jag inte lärt mig nått än... nej nu är jag besviken.. haha nej men nu ska jag fortsätta :P puss hej !

dax för solsidan.


seg dag..

vaknade ----> familjen tvingade mig att kolla på bilar med dom (?)
Jag tänkte säga nej först (vet inte varför jag inte gjorde det?) Vi åkte till Volvo, Porsche(stängt), BMW, Nått med två flaggor?, Audi och sånt. Så fort jag kom in så fick jag huvudvärk, och mådde illa när jag satt mig i en bil, ni vet den nya bil lukten?? usssh. Så jag satt och väntade i en cab när systern och föräldrarna gick runt och tittade...
kortfattat nu är jag iallafall hemma och ska kanske till stan?? om jag inte är sååå trött!!

röda jeans!

någonting jag måste köpa är ett par röda jeans!! se var snyggt!!
Nån som vem vart man köpet det? kanske vill ha höga röda jeans!

det är inte första gången polisen förstör allt!

igår drog vi till sundbyberg, vi kände ganska många som var där men det var väll helt okej, vi kom in som tur var iallafall, det var många som inte fick komma in. Det var en jätte frächs lokal men högtalarna gick sönder och dj´n var inte bra och vi fick lyssna på spotyfy och det kom reklamer ibland och det var alldeles för lågt, men det var okej iallafall. Vi fick som tur låsa in våra jackor så inget blev snott, men en dom som var där la din jacka på golvet brevid dj´n och sen blev hon skit sur för att hennes mobil som var i var borta? dom sa egen risk? visst jag skulle också bli sur men jag skulle inte ringa polisen så typ tre polisbilar kom och massor med poliser kom och körde ut alla, vi skulle gå tillbaka sen när dom stack men dom jag var med ville inte så vi drog hem...

.

tjaa! kom hem för ungefär en timma sen? kanske? Igår var det jätte mysigt vi var hemma oss frida i hennes lägenhet som är skit fräsch !! ska flytta dit en dag (A). Vi kollade på alla olika slags filmer, oftast bytte vi efter den hade gått en stund för att den var tråkig. Men menningen var att vi skulle kolla på tjejfilmer och så men det blev lite blandat. Åt ben och jerry´s, min smak var ju så där det finns ju godare??. Senare somnade vi (jag först) sen så vaknade vi att en skit stort pip som bara tjöt, väldigt störande.. undra vad det var?? det slutade ju efter en stund. Vi snackade tjejsnack! älskar det, det är så hilmla kul!
Dagen efter åt vi frukost och fixade/städade från igår. Sen stack jag och tränade men den var inställd?? så det var ju kul, fick åka till Huddinge C osminkad med en hög tofs i håret,  tur som hade jag något att byta om men så jag gick med mjukisbyxor, inte bra men endå bättre än det jag hade innan.
Nu har jag fixat mig iallafall och ska äta snart sen vid sju ska vi dra upp till tåget och dra oss mot sumpan.. Ska bli skit roligt! fest asså.
See you later.

filmvärld (?)

jag vaknade och så var det fredag! super skönt, sista dagen till helg. Trodde jag skulle vara trött men jag har faktiskt vart pigg hela dagen, den  har faktiskt vart ganska skön. När jag vaknade gick jag upp och duscha sen så hade mamma gjort frukost till mig så jag hann äntligen att äta frukost för första gången den här veckan, sen så fixade jag mig och drog iväg till bussen, synd så var bussen sen som vanligt men det gjorde inte gör när jag kom fram hade vi inte ens en lektion, synd att man inte fick veta det tidigare men jag hade mysigt iallafall, jag och tjejerna satt och snackade skit länge. Sen hade vi lite lektioner osv. Vi hade jätte god mat idag, för första gången på jag vet inte hur länge?? Vi satt och snackade om allt möjligt, om vad som händer ikväll :) och att jag tydligen lever i en egen lite bubbla, som en film??? hahah jaa jag fattade inte så mycket men något sånt :) men det var tydligen posetivt så tack tror jag.

Våran lärare suger, vi fick reda på att vi har prov om två veckor men inte vad vi ska läsa och annat tjafs...
Efter skolan åkte jag carin och Frida till Stuvsta och gick in på ica för att köpa Ben och Jerrys! På maten sa jag världens tråkigaste komentar, ni vet när man sitter och skrattar för att den var så tråkig? så tråkig var den, Min kompis frågade vilken av dom jag gillade bäst (av ben och jerrys) jag bah Ben, fatta vad tråkig!
Nu är jag iallafall hemma och har precis duschat (igen) och nu ska jag börja packa tills ikväll, vi skulle egentligen ut men vi bestämde oss för att ha en galet mysig kväll hos Frida.

veckan


östra

ojoj, ni vet östra gymnasiumet?? jag skulle ju på informations kväll men jag ska inte gå dit nu eftersom jag inte tänker ta bussen som tar 54 minuter att åka... tänk och göra det varje dag till skolan? och det ligger ju lixom i huddinge.. jag går ju hellre i stan! tänk vad mysigt på sommaren att gå i stan och fixa och allt!
idag så har vi haft en ganska lungn dag, imorse hann jag då inte äta någon frukost tråkigt nog eftersom jag fick hungra ihjäl till typ tolv... min mage kurra!! vi körde boxning på idrotten... trodde det skulle ha vart roligare med det var det inte!

mycket att läsa.

jaha och nu är jag hemma efter en lååååång dag! :) började med att bussen var sen som vanligt (förvånande? nej!) haha jaa iallafall sen så hade vi idrott hahah vi skulle hjula och göra kullerbytter osv. Sen hade vi spanska, vi satt och snackade hela tiden typ tills vi insåg att om man var färdig fick man gå så vi började göra färdigt häftet, sen åt vi och gick ner till Alfreds cafe som har världens godaste vaniljlatte!! tog en kokos boll också, smarigt! sen gick vi upp och hade syslöjd skönt dag eller vadå?? tro mig den är inte ens färdig.. hhaha jaa men vi fick bara ta det lungt och kolla i böcker om slöjd saker. Vi hade egentligen dans efter slöjden men jag hann inte gå på den eftersom jag skulle till Skärholmen till sjukhuset. Ta det lungt inget farligt.
Mina mamma tycker jag dåligt, men när jag kom dit fick jag sitta inne i en insolerad cell hahha läskigt! men när jag kom ut sa hon att jag hade bättre hörsel än normalt?? konstigt.. haha jaa sen gick jag till nästa rum och han sa att jag hör som en prinsessa men hör dom bra?? :) ja jag hade iallafall en bra hörsel, tur det eftersom  jag inte vill gå runt med öronsnäcka... Lyssnar väll inte på det som är ointressant bara.. det trodde han iallafall...
Efter vi hade vart där köpte vi lite grejjor, två böcker till mig, engelska, jag ska tydligen läsa det för vissa klagar på att jag inte kan språket, vilket jag kan tycker jag :). Sen åkte vi till Vivo, dom har ju döpt om det till VI men vem kallar det VI??? ingen, byt tillbaka! vi köpte sallad och dressing och Kyckling!  Ska laga maten idag och jag ville ha kyckling sallad! min är ju sååå super god! hahah igår gjorde jag ju också maten men då klagade dom bara att korvarna var råa inuti och brända utanpå.. och att makaronerna var var överkokta! men jag tyckte det var helt okej.

utomlands!

Gud vad jag längtar till Thai!! jag och min fam. ska dit i februari någon gång! skööönt !
kollar i tidningar nu, haha om saker man kan köpa på arlanda !
här ska vi bo !!!
krabi ao nang hotel ayodhaya
OCH
khao lak hotel bayfront


hm...

Informations kväll

schemalagd 13 januari 2011 mellan 19.00 och 20.30

Plats: Östragymnasium

Öppet Hus

schemalagd 18 januari 2011 mellan 18.00 och 21.00

Plats: Huddinge gymnasiet

Öppet Hus

schemalagd 21 januari 2011 mellan 09.00 och 12.00

Plats: Östra Gymnasium

Öppet Hus

schemalagd 22 januari 2011 mellan 11.00 och 14.00

Plats: Brännkyrka

.Öppet Hus

schemalagd 26 januari 2011 mellan 17.30 och 19.30

Plats: Cyber gymnasiet

Öppet Hus

schemalagd 29 januari 2011 mellan 12.00 och 14.00

Plats: Jensen norra

Öppet Hus

schemalagd 2 februari 2011 mellan 18.00 och 20.00

Plats: Tumba Gymnasium

 

Öppet Hus

schemalagd 5 februari 2011 mellan 11.00 och 14.00

Plats: medborgarplatsen 25

 

 

 

Snacka om många gymnasium jag ska till innan jag bestämmer mig !! det kommer bli skit svårt!

Tur att vet vad jag ska söka till men hallå skolan då?? har ingen anning men ska kolla in dom :)

vilken är bäst tro??


Ekonomi inrikning jurdik.




 


774 dagar kvar !!

gud vad jag längtar tills jag blir arton !!
krogen? det säger man ju inte nej till direkt??
man får flytta? eget ställe, hur skönt som helst!
Man får göra vad man vill! ingen besämmer!
åka vart man vill! ingen som säger nej det är farligt där...

det ni har missat

jag säger att jag ska komma tillbaka till bloggen så gör jag inte det?? hhaha konstigt! nej nu ska jag verkligen försöka :). Ibland är det ju kul och blogga? och ibland är det inte det? :)
Det ni har missat...
24/12- JULAFTON!! fick massor med presenter, tex smycken smink, spa, make up store kurs, kläder, macbook, och lite andra små saker. Åt middag hos min mormor och morfar skiit kul faktiskt!! haha jag har en skit roligt släkt ibland!
31/12- NYÅR!! skit kul! åkte till farsta med Rebecca och Carin, träffade massor med roliga folk och dom var super trevliga. haha jaa roliga saker hände ! och snacka om bästa tolvslaget någonsin!
1/1- Träffade mina kompisar från Öland/Kalmar! det gjorde jag mycket det lovet :). Nästa gång är det kanske inte förren i sommar ! sorligt.
Alla andra dagar på lovet har jag träffat kompisar och vart och shoppat ! är skit nöjd med mina köp !
8/1- Blev rånade.. Det började med att vi stack på fest någonstans med den blev nerlagt för typ 5 poliser kom och förstörde allt! sen drog vi till en annan fest som var fett tråkig så vi stack till flempan och skulle träffa några kompisar där men på väg till den festen så träffade vi på ett gäng med 15-20 ***** killar... dom stoppade ner sina händer i våra fickor utan att vi märkte tog min kompis nya mobil! som var en aspen! och hallå dom säljs inte i Sverige igen!!! vi ropade på varenda kille och skulle se fickorna vissa vägrade vissa visade. Vi stack till tåget för att se dom killarna och ena killen vägrade kanske för han hade en kniv i fickan??? han hotade också med att slå oss, eller rättare sagt mig, men jag tog inte det så jätte seriöst. Hörde dagen efter att dom hade misshandlat en tjej som var med oss den kvällen.. stackarn!! jag blir så sur, man gör inte så, har dom ingen uppfostan eller??!
Det är som tur nu polisanmält!
10/1- skolan började. Första dagen.. lite seg så där men kul att träffa alla mina kompisar :P. Tränade också vilket jag inte har gjort sen jag hade lov ! aldrig vart så kul och skönt att träna :) !!
Min nya profil bild på fb! :) ser inte ur som mig!

RSS 2.0