veckans tips och låt

Tips till er som inte har något att göra på lovet, kolla på bio och om ni gör det kolla på burlesque, en av dom bästa filmerna som har gjorts, lovar ni kommer bli köra!! Älskar dom! Här får ni se en låt av den, det har också blivit veckans låt!

ursäkta

men jag kom hem vid halv två kanske, eller kanske till och med tidigare? hade ingen engelska så jag kom hem lite tidigare, vilket var super härligt, för att inte få så mycket plugg när jag är i Thailand så gjorde jag klart lite nu :), Tur det, men jag har ju annars tolv timmar på planet? Nej men nu är jag färdig som tur, med packningen också tror jag :) dax att göra annat? jo äta! :D Hur har er dag varit?
Ska bli sorgligt att lämna mina kära kompisars i 15 dagar.. undra hur det kommer bli vid skolavslutningen (panik) Nej men jag kommer ju sakna dom, och hoppas att dom kommer ha det jätte kul nu på lovet. Dom får inte glömma att titta på balklänningarna innan dom tar slut, och dom får ha det jätte kul på **** tjejmiddag som jag missar :(. Jag fick ju inte säga hejdå till alla eftersom vi inte hade Engelska med det hade dom..

Då var det dax

Jaha nu var det dax att åka, nio går planet och jag kommer komma fram klockan nio på dagen där med, det är ju 12 timmars skillnad. Nästa Arlanda.
Gud vad trött jag är, eller det är ju normalt för mig att att gå upp vid den här tiden på en fredag. (hoppas ni har det kul ikväll tjejer, mina kompisar då da). Nej men nu måste jag sticka, hejdå <3

Canon

ni vet ju redan att jag är borta på lovet och en vecka efter det, jag är ju i Thailand, men medans jag är där så fyller jag år, jag skulle egentligen få min present där men dom gav den till mig innan vilket var bra! för jag fick det jag alltid velat ha!!!! EN SYSTEMKAMERA!! SÅÅÅÅ snygg!!  Tack Tack, nu blir det massor med bilder från Thailand ni kommer att få se när jag kommer hem!
Bättre bild.


hahaha jag döööööör!!

Mer än ett år sedan!! hahahahhahahah!

Dagens låt.


har jag på nått sätt förlorat mitt förstånd???

har jag på nått sätt förlorat mitt förstånd??? hade inget att göra så jag fixar lite ``mat´´på spisen, eller mat och mat... Steker äpplen och vipps så var det färdigt, tyvärr blev det lite bränt.. Lite socker på det och så doppar man det i honugn, haha jaa jag vet jag är lite knäpp, men idag träffade jag faktiskt en tjej som hade en tatuering, på den stog det något liknande, att vara knäpp är roligt, eller nått sånt, men det är sant..
Maten var iallafall halv god. Bra va!

.


.

en perfekt dag för att dricka varm oboy eller hur? Smaskens.

220p

Äntligen klar med min ansöka till gymnasiet,
det tog sin tid eftersom min tid gick ut, jag
var för långsam att välja... Sen så knasade
internet, men nu är jag färdig, skönt!
1. SABET- Sjödal
2. SASAM- Sjödal
3. EKEKO- Sjödal
4. SABET- Huddinge
5. SASAM- Huddinge
6. EKJUR- Huddinge
7. EKEKO- Huddinge

snälla jag ber

snälla jag ber er att rösta! hahah !
KLICKA HÄR OCH HÖR SAKKE SJUNGA!

gossip girl in the OC

kollar på OC, vilket var jätte längesen jag gjorde. Fast Gossip girl är ju den nya OC.
Exhibit F: Rufus Humphrey = Sandy CohenExhibit J: Bart Bass = Caleb NicholExhibit C: Dan Humphrey = Seth Cohen, with a dash of Ryan AtwoodExhibit D: Nate Archibald = Luke WardExhibit E: Chuck Bass = Oliver Trask

hjälp!

jag vet redan vad jag ska ha på mig på balen men inte hur mitt hår ska se ut, hjälp mig hitta någon fin bild!

.

hejsan!
Första lektionen började med en film på hemkunskapen medans läraren gjorde svampmackor och en hallons ``soppa´´till oss, det var as gott :). Sen hade vi något sen något annats sen engelska sen så slutade vi, vid halv tolv. Super skönt så jag åkte till Huddinge för att köpa min tröja men det fanns inte i min storlek så jag kommer tillbacka imorgon.
Ikväll så fort mamma kommer hem ska jag göra gymnasievalen!! läskigt!!

dress


gud vad svårt..

kan ingen komma hot och hjälpa mig???!! jag vet inte vad jag ska packa ner... gud jag behöver verkligen hjälp vad ska man lixom ha med sig?? hmm min mamma får komma och hjälpa mig sen.. ska ma ha fin kläder? jag tänker på att om man ska gå ut och äta. man ska ju bara packa ner lite saker eftersom man köper allt annat där nere..
HJÄLP!!

Dax att börja packa! super kul!


kass bild..

Det står little sister, min syster har big sister. Super söt hon är. Hon kom hem för en stund sen och gav mig den, hon hade var på någon mässa och hittat dom så hon köpte en till sig och en till mig. Naaaw vad snäll syster jag har!

en fråga jag fick för ett tag sen.

vilka bloggar läser du? och varför? och vad tycker du om dom personerna?



Kissie. Kissie är ju sveriges nästa störta bloggare förtillfället, men det är inte därför jag läser hennes blogg utan jag tycker att den är halv rolig, förut läste jag den för att den var så pinsam men nu är det för att hänga med, tyvärr så tycker jag att hon inte är någon att se upp till, visst vill man bli stor bloggare men inte genom att göra som henne, snacka skit och provicera och sånt, men det var kul att läsa, hennes blogg börjar bli lite små tråkig, inte konstigt att hon gick ner ett steg i bloggportalen och är näst största bloggaren, hon har ju endå vuxit upp och gamlingar är tråkiga... Fast hon har ju inte vuxit upp från barnmaten så hon är ju endå ett barn fortfarande ;). Hennes header är så lång tråkig, hur länge har hon inte haft den... dax att fixa en ny??



Dessie. Hon har gott från en fjortisblogg till en proffsbloggare. Det syns ju på headern också. Hon är galen men endå vuxen av sig vilket gör det kul att läsa hennes blogg. Hon verkar vara snäll och ärlig, men jag känner inte henne så jag vet ju inte. Det känns lite som att hon och Paow hjälpte varanndra till toppen, ett smart sätt men det blev lite uttjatat med all bråk, tur att den perioden är över.



Paow. Älskar hennes header, den visar att hon har blivit större bloggare, spec när den skiftar till två olika. Som jag sa tidigare med dessie och henne är detsamma. Som person så verkar hon vuxen av sig, hon och sin pojkvänn verkar passa tillsammans, tråkigt att hon var otrogen mot honom tidigare, men det är ju historia nu. Det jag inte fattar är att hon är en känd bloggare, de flesta vet vem hon är och hon kommer fortfarande in på kroger och sånt...



Kenza. Som råkar vara sveriges störta bloggare, enligt bloggportalen, jag älskar hennes blogg, jag läser inte så mycket utan kolla på bilderna, visst jag läser men mest är det bilder. Hennes klädstil är ur snygg och det är hennes sminkning också. Hon lever ett liv alla vill leva, och hon verkar vara en super gulligt snäll, hon tog inte till platsen som en proffsbloggare genom att snacka skit utan genom att vara snäll. Hon är både modell, står för ett klädmärke och hon är på massa andra roliga saker som alla vill göra. En bättre förebild än kissie...


Foki. Hennes blogg är super rolig, älskar den, den kollar jag alltid in när jag är på dåligt humör för att alla färger och roliga saker gör mig glad igen. Älskar hennes naglar och alla små figurer hon visar. Och nu har hon ju flyttat vilket är väldigt intressant att se, och miljön där är väldigt fin och det gör en så glad hennes blogg. Jag förstår verkligen varför hon vann på den dära blogg saken. Och hennes kläder är såna där super gulliga som man vill bära själv men inte vågar, hon passar in i gossip girl. Och det jag gillar bäst med henne är att hon inte snackar skit för att komma upp på toppen utan för att vara sig själv.


Gossips. Den bästa och seriösaste skvaller bloggen som innehåller allt man vill veta. Den får fram svaren snabbast. Tyvärr vet jag inte vem som styr den men den personen gör ett riktigt bra jobb!! En rolig och intressant blogg alla borde läsa som vill veta lite skvaller.


Sakkes. Min kompisa blogg, tyvärr bloggar hon inte så mycket men när hon gör det är den bra. En fart fylld tjej som bloggar om allt möjligt. Hon är super snäll och väldigt ärlig. Hon är tillsammans med sin pojkvänn och dom passar verkligen jätte bra tillsammans, den bästa hon någonsin har haft, jag är jätte glad för hennes skull. Hahah hennes header är lite skojjig.


Sarah. Har precis börjat läsa hennes blogg och hittils tycker jag att den är bra. Och hon är en super trevlig tjej och har en jätte fin klädstil, jag gillar att läsa hennes blogg hon är så glad hela tiden och hennes header är super fin. Tyvärr kan jag inte säga mer om hennes blogg eftersom jag precis hade börjat läsa den.


Emma. Min förlovade kompis. Personligen är hon en hel skön tjej som är som hon är, hon bryr sig inte om vad andra tycker utan hon bara släpper loss, vilket är super skönt. Hon och hennes pojkvänn är förlovade och dom är super söta tillsammans, fast jag hade alltid vetat att dom skulle bli tillsammans,hihi. Tyvärr bloggar hon inte så super mycket men jag läste hennes senaste inlägg som det står att hon ska börja göra det mer. Vilket är super bra! Hennes header är super snygg tycker jag, visst??


imorgon köps

eller

.

hejsan hejsan, kom hem från skolan för ett tag sen, hade tänkt att åka och handla lite kläder men jag gör det imorgon istället för jag slutar ju tjugo i tolv, har ingen dans, vilket är super skönt. Ska packa imorgon också :).
Nej men nu ska jag försöka plugga lite sen så ska jag åka och träna, vilket kommer bli super skönt, jag ska vara försiktig vill ju inte skada mig innan jag åker.

haha !


lugg

Min syster är ju frisör
som sagt så innan jag
skulle gå ut i fredags
så klippte hon min lugg.
Vad tycks??

min ``födelsedag´´

hejsan hejsan, idag fick jag massor med fake grattis, det är ju inte min födelsedag egentligen men eftersom jag är i Thailand när jag fyller år firar vi det nu.
Jag fick massor med fina presenter, smycken, en hemlig sak, Presentkort, saker från makeup store, kläder, väska m.m
Nu sitter jag i min mjukisdress och ska vänta i en timma på att SOLSIDAN ska börja och efter det är det big brother! kul!

mee


fake grattis till mig!

hallo, hela dagen har gått åt att fixa till min fake födelsedag, vilket är till mig.
snart kommer gästerna. Så det kanske är dax att fixa lite smått?
Ni vet festen vi var på i Fredags, tydligen hade folk snott kamrer och så, så nu kommer hon som ägde allt anmäla vilket är konstig eftersom det inte funkar att anmäla några utan bevis? jaja orkar inte bry mig eftersom det inte var jag som gjorde det, men jag tycker det är riktigt dålig stil att sno saker när man har blivit bjuden, undra vilka som uppfostar dom barnen??
Iallafall nu ska jag ta ett foto hur jag ser ut och visa er. pusss

.

vaknade och kollade in alla bloggar som jag brukar läsa.
Jag skulle åka och träna idag egentligen men den var inställd så jag var hemma och tog det lungt istället, städade lite eftersom vi ska ha gäster imorgon, det är ju min låtsas födelsedag. Vi kan ju inte fira den när jag egentligen fyller år eftersom jag är i Thai då! längtar. Skulle egentligen packa men dagen gick så fort, har ju inte gjort något specielt ens.

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lungt, mina föräldrar är ju borta och äter middag med några kompisar och jag ville inte komma med så min syster är snäll och åker upp till stuvsta och köper pizza till oss. Sen ska jag kolla på¨massor med filmer och äta ostbågar, super gott!!


Gårdagens köp

Ful bild jag vet, men som sagt har min kamera gått sönder så jag får ta bilder som ser ut så här...
Från bik bok.

Fick en goodiebag också, det får man på fredagar om man köper för mer än 300:- på bik bok


Gårdagens outefit

Riktigt dåliga bilder, men men..

gårdagen

Det som hade planerats var att jag skulle skynda mig efter skolan på ansiksbehandling men eftersom vår Svenska lärare var sjuk så skippade vi den lektionen vilket gjorde så jag hade två och en halv timma på mig. så jag åkte till stället (vet inte vad det heter) och gick i centrumet för att fördröja tiden, jag gick in på bik bok som har blivit min nya favorit affär! dom har jätte snygga kläder! Köpte ett par jeans, visar en bild sen, har inte fotat dom än. Sen så var det dax för ansiksbehandlingen, som vanligt var det ju jätte skönt i början sen kom pain in the as, och sen kom ansiksmassagen, super mysig. Hon noppade mina ögonbryn också! super snäll.
Efter det så skyndade jag mig för att komma hem och börja fixa mig, jag behöver ju minst två timmar så det var väldigt stressigt eftersom jag bara hade en och en halv. Men sen ringde min kompis och sa att hon blir lite sen, tur för mig, det gjorde du så att jag hann fixa mig. Sen kom Emma och Kevin till mig sen stack alla.
Där vi var var det ju jätte tråkgt i början men sen i slutet var det jätte kul! tills polisen kom.. är jag förvånad(?).

vill ha!!


så här ser det ut när jag pluggar...

Trevlig miljö va??

.

Mitt barn och hennes pojkvän har förlovat sig! PÅ ALLA HJÄRTANS DAG!
Emma Nalleballebjörn Johansson
<3
Kevin Nylund

dagens


.

det var pyttipanna idag så det blev alfreds som vanligt!! det är ju sååå super gott där. Jag undrar hur mycket man har gjort av med sen vi upptäckte stället. hmm..

.

vaknade nu. Hahaha tur att man har studiedag då!
Alla hjärtans dag igår, den blev faktiskt lyckad. Det började med att jag Hanna och Carin åt på Taco Bar, sen skulle vi bowla då kom Gustav och Andreas. Vi var jätte duktiga tycker jag. Kom hem vid halv ett kanske, kanske till och med tidigare. Jag var ju jätte trött men efter vi hade bowlat så gick vi ner till willys och köpte natur godis och läsk sen stack vi till Loftet.
Idag har jag ju studiedag och skulle egentligen till flottsbro men jag vaknade nu så nu ska jag kolla på en film och plugga lite.. :)
tjaooo!!

Alla hjärtans dag!

Vilken trevlig dag! specielt för dom som har pojkvänner, tyvärr inte jag en av dom men jag ska inte klaga, som jag alltid har sagt jag vill inte ha någon? man vill ju leva fritt!
jag firar därför min alla hjärtans med mina vänner. Vi ska åka och äta på taco bar sen ska vi bowla! kul va!!
japp det är min alla hjärtans dag hur är er?
Har köpt rosor och hjärtan! men inte till mig då da, utan till mina föräldrar som har 23 årsdag.

söta va!!

kolla kattungarna som min mormor och morfars katt har fått!!
söta va!

godmorgon!

Dagens planer.
-Städa garderoben/packa väskan
-Ansiksmask och hårinpackning
-plugga
-SOLSIDAN!!

Öl är också bra för håret.

Hej kära bloggläsare. Ni ska få veta en hemligthet som ingen annan vet.
Haha driver. Men seriöst det är inte många som vet om det. Om ni inte vet så går min syster på frisör och en av hennes klass kompisar har inte klipp sitt hår på hur länge som helst, och det är inte ens slitet??

Vill ni veta varför??
Jo för hon har ägg och matolja i håret.
Om ni inte vill åka och handla en hårinpackning som ni inte ens vet vad det innehåller eller om det ens hjälper ert hår så gör er egen, extra bra!
Ert hårinpackning.
1 DL Matolja
2 ST Ägg

Börja med.
1. Tvätta håret.
2. Häll din "hårinpackning" i håret
3. Låt värka 15-30 minuter, med en plast påse på huvudet för att inte håret ska få någon luft.
4. Tvätta ut "hårinpakningen"
Lätt och bra!!
Rubriken talar.

Hemma kväll.

Sitter med Emil som försöker hjälpa mig att fixa mina datorer... Det går ganska bra tycker jag.
Vad ska alla göra ikväll då? själv skulle jag kanske på bio men bestämde mig för att vara hemma och ta det lungt, har inte vart det på jätte länge, alla behöver ju en hemma kväll? men jag vet inte om jag vill vara ensam? hmm... fast det är väldigt skönt att ha en hemma kväll ensam, kolla på tjejfilmer och ät gott. Jag har ju godislöfte som slutar snart, men jag bad mamma att åka och köpa ostbågar till mig!! super gott!

längtar!


Har ni redan planerat er sommar lov??

Det har jag !!

Såklart ska jag till Öland, mitt andra hem. Sola bada vara neger! Och jag ska JOBBA! kul! har inte jobbat där någon gång. Fast jag ska ta ledigt v. 30-33 typ, jags ska berätta varför! För vecka 30 kommer massor med kompisar så jag ska ju umgås med dom? och festa såklart! 31-32 ska jag kanske till Spanien med Carin! fett kul om jag får. Oj jag kan ju inte ens blogga om sommaren för jag blir alldeles för taggad!!





otur!

Blir inte ni sura när ni köper en sak så efter några veckor är det rea på den?? specielt om det är mycket rea!
Skor - Svart
Jag köpte skorna för 399:- och nu kostar dom 99:-?? asså!! ibland blir man ju lite för sur...

.

HEJSAN!
visst är jag hemma tidigt? måste ju blogga.. haha driver!
Nej men nu ska jag berätta från början till slutet.
Det började med snöstorm, jag och mamma var på väg till bussen men vår granne stannade upp oss och berättade att bussarna inte gick, men som tur kunde vi få skjus av henne. Tyvärr kunde vi inte åka förbi dagiset, vägen var ju spärrad av en fast körd bil, så vi tog andra vägen som också hindrade vägen vilket betydde att vi var fast! Vi gick ut ur bilen och fick knuffa på den andra för att den ska kunna flytta sig. Efter ett tag fungerade det (tur) så jag fick skjus till OK sen gick jag i typ fem minuter till skolan, bättre det än att sitta på det tåg i två timmar som min kompis gjorde... Skolan var jätte ovärd, hade ingen lektion på första. Matte prov 3/6... No, om kemi!! fattar nada! sen So som var inställd. Sv och No IGEN!!! !!!
När jag slutade hade bussarna fortfarande inte börjat gått så jag ringde morfar och han kom och hämtade upp mig" tur!! vi åkte till Huddinge C och köpte smink till mig och rosor till honom, han skulle på någon middag.
När jag kom hem var jag super stressad hann inte med någonting typ, två timmar med håret och en timma med sminket.. hur seg får man vara?? Efter det så åkte jag till Carin som hade tjejmiddag, vi åt och hade jätte kul men vid nio (kanske) stack vi till nått ställe som jag tydligen redan hade vart på.. oj vilka minnen jag fick när jag var där!! Saknar sommaren/våren. Vi stack till en lägenhet och festade men efter några timmar kom grannen och klagade! ovanligt? NEJ! Hon ringde inte med polisen i allafall skönt det, man börjar ju bli vann att se dom förstöra alla fester, nej men hon hotade med att ringa dom så vi stack hem? jätte tidigt.
Nu ligger jag i sängen och ska äntligen sova!! super skönt!
(bilder kommer sen)

Dagarna ni har missat

1 Februari, Tisdag- Var på kungsberget med klassen. Jag åker ju skidor men ville egentligen åka snowbord fatta vad kul! har gjort det förut och det är as kul, men det blev så att jag åkte skidor. en bild.
4 Februari, Fredag- Feeeest!! åkte till Handeln med vännerna, det var kul där borta men när vi kom hem så blev det jätte tokig. Vi hann inte med bussen så Johan betalade Taxi till oss till handeln, super snällt! När vi var där fanns det inga tåg att ta, cp sl.. som vanligt asså,  Så Hannas pappa var super snäll och hämtade oss stackarn, kom inte hem förren vid tre, as trött, orkade inte ens sminka av mig, hihi gjorde det ju på morgonen därpå. Hatar att sova med smink..  Dagen efter åkte jag och tränade.
5 Februari, Lördag- Träna sen så hem och fixade till på kvällen då massa kom hem till mig och bubblade bubbelpool. Mysigt, fast det var så himla mycket klor så efter typ två timmar gick vi in och kollade på en film om demoner/häxor som har sex så kommer det maskar ur munnen och sånt... (?) haha ingen anning, men den var riktigt dålig.
6 Frebruari, Söndag- På morgonen åkte jag till Gustav och tränade i två timmar, fatta vad jobbigt!! träningsvärk! Sen vid fem åkte jag till mormor och morfar, morfar 72 år. Efter det så åkte jag tillbaka till Gustav och kollade på en film och SOLSIDAN men han Andreas och Sarah. Det var trevligt.
Haft två nationella prov också!! läskigt!

Det funkar igen!!!

Mitt internet funkar igen! har inte var inne på as länge! måste acp mina vänförfrågningar see you later !!!

RSS 2.0