godjul!









egen grann i rummet!

är det bara jag som älskar julen!?!! jag älskar att öppna paket höra jul sånger och alllt annat julit !! specielt jul pyntet !!

jag har till och med en egen julgrann i mitt rum!


Skärholmen today!

jaha min dag började med att jag damsög.. nu är det ju jul städning typ.. efter det började jag fixa mig för att åka till skärholmen. JAG GÅR ALDRIG UT UTAN ATT VARA SMINKAD ! det är lixom en sak jag har lovat mig själv. Nej men när jag kom till skärholmen kollade jag efter en present till min syster, det var skit svårt!! för det jag hade tänkt köpa var slut i alla affärer så det fick bli en annan sak. Presenten blev jätte fin! ville ha det själv men men.. men jag köpte faktiskt en sak till mig också men jag blev jätte jätte jätte osäker om jag skulle ha svart eller brun vad tycker ni? svart kan man ju ha till allt men brun är lite mer "tjoohoo vad jag ska vara mysig idag".

När jag skulle hem så såg jag bussen stå vid busshålssplatsen så jag sprang och jag skulle ha hunnit men chafför jäveln stängde bussdörren framför mig och då knackade jag på dörren men han bara tittade på mig och köred iväg!! blev såååå jävla sur jag ska fan ringa till Sl och skälla ut dom!! haha fast jag har typ ringt till Sl ett fler tal gånger om förseningar! så jag fick iallafall vänta till nästa buss och nu är jag hemma!


MIN NYA KOFTA! SUPER SKÖÖÖN FRÅN GINATRICOT!

tjaooo!!

idag så kom vi danstjejer lite tidigare till skolan för att träna lite extra på dansen som jag hade totalt glömt bort.. lärde mig den igen på 10 minuter. Sen helt plötslig skulle vi ändra om placeringen i streetgruppen... jag som inte ens kunde dansen fick stå längst fram.. aja det gick inte så bra :). hhaha vår andra dans var en enkel juldans med en ren (emma) och massa tomtar. hahah Matilda var då inte med för hon hade inte lärt sig dansen men hon stod bakom scenen och tjooade och hejade med en tomtemössa man bara såg hänga från schen skynket... hahha hon är en liten konstig figur :) hahah ja jag började iallafall skratta skit mycket sen ser jag Frida knugga ner Emmas renöron !!! haha !  innan vi gick ut så skulle jag sätta på mig rött läppstift.. nja det gcik väl så där för när jag skulle börja var alla redan på väg in mot scenen så jag kladade på lite och stack ut lite sent haha !

Efter fick jag mina betyg.
Matte- VG
NO- VG
SO- G
Spanska- VG
Engelska- G
Idrott och hälsa- G
Teknik- MVG
Bild- VG
Musik- VG
Svenska- VG

MIN BILD PÅ BILDEN SOM JAG FICK VG.. SÄNKTE MIG FRÅN MVG TILL VG SÅ JAG ÄR JU INTE DIREKT NÖJD, FAST JAG HÖJDE MIG FRÅN VG TILL MVG I TEKNIK SÅ :)HAHAH FUL VA!!!?!!



Efter skolan åkte jag till huddinge och jag och Carin gcik och kollade i några affärer :) hittade en tröja till mamma som hon får i julklapp inne på LINDEX. Jag hatar den affären det finns bara tant kläder men gick in och kollade iallafall och jag hittade faktiskt en fin tröja där inne.Efter det fick jag till tandläkaren och sen tog jag bussen hem.

 Fick ett sött litet bio kort av Skolan/Dansläraren för att ha ställ upp för att typ ge blad om att börja på dans till några sexor som skulle börja i sjuan. hahah det var det pinsamaste jag typ har gjort! frågade samma tjej 6 gånger, frågade ett emo, och några som gick i åttan i dansklass..

 


ny header?

1.

2.

3.

4.

vilken?

mitt schema !!



har jag inte haft världens skönaste vecka eller vadå??


hmm..

jag och några kompisar har pratat om att åka på språkresa i sommar men vart? MALTA SÅKLART!! malta har ju ett sånt bra rykte.. :) fett kul! nej nu är jag trött på all snö och det kalla vädret.



today

började tio i elva det var jätte skönt :) sen hade vi engelska och kolla på någon radom film om michel jacksson. sen hade vi lunch men den fick jag skipa så jag kunde prata med peggy om gymnasium första val är ju då Östra nu, den verkar som en jätte bra skola. Sen åkte jag hem höll ju på att svimma men min so lärare stoppade mig innan och jag var tvungen och skriva en utvärdering på so´n. Egentligen skulle jag vart med på dansen den var ju rätt viktig eftersom vi har dansuppvisning imorgon, men jag kan dansen (typ). Nej jag kan inte koncentrera mig på att blogga när jag inte ens kan tänka :) hahah  vet inte ens om texten är bra eller nått...


längtar till nyår !

.


Inför julen



Haha jaa typiskt mig att inte veta vad jag ska önska mig när folk frågar, jag kommer på 4 dagar innnan vad jag önskar mig och tror att ingen redan har köpt presenter? :)

haft en helt underbar dag (typ)

det som fcik mig att börja blogga igen är min underbara dag !! asså shiiiit! jag vill dela med min glädje. Vaknade hel pigg och gick upp fixa mig och bla bla bla.. kom till skolan kvart över tolv gjorde ingenting på alla lektioner, hade knapp någon bild så vi gick och tog en vaniljlatte på alfreds som börjar bli på mitt andra hem ! love it! sen hade vi ingen spanska och då satte vi oss i ljushallen tills någon släppte en stinkbomb i ljushallen. Vi kände den inte först men sen kom den och ja den luktade inte gott så jag gick iväg hmm tror alla gjorde det egentligen. Mitt humör sänktes tyvärr när jag fick väntaa på bussen i ungefär en halv timme i det där fula kalla vädret. MEN när jag kom hem skrev en kompis till mig att han kommer till Stockholm på nyår och där kom mitt fina humör tillbaka! gud vad kul! har någon några planer för nyår?

.


RSS 2.0