så ser jag ut idag :)


dööö nian!"

So prov, Engelska glosor, idrotts uppsats, matte prov, Svenska bok, So läxa...   och kanske träning?? hinner jag? hm..

ska på bio idag, visst verkar den dålig? :(


bilder från igår




gårdagens


dance queen !

jaaaah !! det var så grymt kul igår ! ni skulle bara veta! skit. jag stack till rebecca och då fixade alla sig, och sen så åkte vi till Alvik :) vi kom ju inte in men tur nog så fanns våra kära vänner som var vip som fixade in oss ! tack tack :) jag vill vara äldre! Det var verkligen as kul, trodde först att det inte skulle vara det men det var det. Och ja idag har jag träningsverk av allt dansande... träffade på gamla kompisar, kirre och dom remember dom? kul! iallafall så gick jag och sov vid tre halv fyra... så idag är jag sjukt trött ! <3


tränar just nu...

efter så ska jag duscha och sticka får se om jag hinner att lägg in något inlägg...

igår då da..

matilda kom till mig och det tog en helvtes tid tills vi kom till fia och där tog vi det bara lungt, asså så lungt att det känndes som jag skulle dö.. det är ingen bra blandning att vara sur och trött... då blir man bitter... haha nej men jag stack sen när dom skulle vidare kännde att jag behövde sova är så grymt trätt nu förtiden... och ja nu ska jag dra och träna. ses <3

kvällens outfit


min nya tröja


f**k you



låten är till dig, eller ja bara vid orden fuck you ingen annat !  kul att du känner mig så bra att du
kan dömma mig Älskar dig med...

..


gaaaah !!

när jag vaknar är det fucking snööö (?) i oktober?? det är ju inte halloween än och jag vet förresten inte ens vad jag ska göra då? panik(?) hahah lite många frågetecken... Älskar min vinter jacka btw hade en hela dagen idag, det är ju kallt i skolan... spec matsalen som ger oss skit mat... ikväll ska jag träffa alexandra och Matilda :) vi får se vad som händer (?) det är ju typ inget ikväll, är det? aja :) Kom hem precis och ska hoppa in i duschen bokstavligen... eller inte? sen så ska jag fortätta lite på min idrotts uppsatts sen ska jag fixa lite i rummet sen så får jag väl börja fixa mig inför ikväll... olala <33


äntligen



änligen :) tur att jag inte missade det sommnade ju en stund.
NU
ska jag börja med min idrotts uppsats.

just like that

juste ! efterskolan åkte jag och köpte två puder med mitt bankomat kort som ÄNTLIGEN fungerar !


miss it !

rätt skön dag faktiskt :) hann med bussen och allt gick bra iskolan och så, inga prov eller nått :). btw har världens snällaste vänner :) ni ska bara veta! jag slutade tidigt för att vi hade något helt random no prov, oppps! vi hade ju inte prov (?) man kan faktiskt inte säga att det var prov för vi fick inga betyg på det och man fattad nada av det... tror jag får nått rätt i allafall :) inte för att jag bryr mig... nu sitter jag hemma och ska fixa lite med mitt idrotts uppsats som jag fattar nada på (?) får se hur det går... hoppas jag får bra för jag vill verkligen ha vg i idrott iallafall :) fast idrott är ju bara idrott (?) eller?

Imorgon ska jag vara med Alexandra :)

jag ska faktiskt börja ta mina outfit innan jag drar till skolan för när man kommer hem så ser man bara sliten och trött ut.. haha jag låter som om jag är 40, men på riktigt håret och allting är förstört, imorgon ska ni få se en bild så ni fattar vad jag menar. innan och efter...

SAKNAR MITT HÅR !!


dress


kläder


vilken tur!

sista lektionen var dans och jag var där i typ en halvtimme sen så stack jag på väg till bussen så kom pappa och hämtade helr random, såg ju honom bara på vägen, fast det tog typ 40 minuter att komma hem.... han skulle till olika bygg affärer och köpa lite prylar. <Och kolla jag är hemma! fast jätte jätte hungrig! nu går jag och äter allt som finns i kylen eller inte(?)





bild på mig och matilda och matilda


DAGENS



jag kan ju säga att mitt hår kommer att vara förgävligt dom senaste två månaderna, jag får inte platta det eller locka det på två fucking månader...!!


gårdagens

ISKOLAN.



PÅ KVÄLLEN NÄR PAPPA FYLLDE ÅR OCH SLÄKTEN KOM


idag

har jag vart i kungenskurva och köpt kläder :)



älskar skorna !

såå snyggt

jag och Rebecca skärde upp hennes byxor! det blev faktiskt skit snyggt.




igår efter skolan

åkte jag och tjejerna och firade min bästa vän mikaela!! vi överraskade henne i skolan med en marabo paj/tårta!!
goooott!


.

sista lektionen <3 ilove !

närvaro och slut på två minuter :)

nu äe jag hemma och fixar mina naglar snart ska jag äta och åka och träna :D see you!

Rebecca har fortfarande min kamera !!

kom hem för en halv timme

kom hem för en halv timme sen. har vart hos Gustav och kollat på en film med Emma och Andreas också :D

nu drcker jag latte ! :D <33

ojdå

visste inte att min kompisa sjunger så bra :D nästa idol kanske??


the nun

igår så var jag hos Elliot med Emma, Hanna och Joel, vi skulle kolla på en film men fattade nada så... sen så stack vi(tjejerna) till Linnéa och mös lite :D kolla på the NUN och den är väääligt läskig! sen sov jag där, sen på morgonen så kom gustav, sen stack han och kom tillbaka med Emma och Andreas.



.

igår efter skolan åkte jag till stödertälje och fixa mitt hår :( det var så slitet så jag fick klippa av jag vet inte hur mycket...


så kort :(

Efter det skyndade jag mig hem och kastade på mig smink och stack till deliatalia och åt med company sen stack vi till en av vännernas hus och jag och frida hyrde en film och tog det galet lungt :)



Idag har jag tränat  :D <33

..


Svar på fs

jag följer din blogg och den är verkligen bra.
jag undrar vilka bloggar du läser och vad du tycker om dom.
Tackar Tackar :D jag kan ta det ensamt i ett eget inlägg, kan bli ganska långt :)

fanta/cola
godis/chips
tjejkompisar/killkompisar
långhår/korthår
Nrj/RIX FM- kan ingenting om musik, jag bara lyssnar.
Ung08 2008/ung08 2009/ung08 2010
lockigt/rakt- hur kan man välja???
film/serie

singel/upptagen
fest/hemmakväll
söt/snygg/sexig

hur sminkar du dig?
1- jätte, jätte ljust puder fån isadora.
2- solpuder.
3- rosa rouge.
4- (jag böjde mina ögonfransar men slutade i helgen, fick veta att dom nöts bort!) annars maskara från isadora, wigwham.
5- KLAR !

favorit färg?
baby blå och baby rosa.

har du kille?
Nej :D

vart har du köpt tröjan??

Vera moda

varför bloggar du? och hur kom du på namnet nattso??
Jag har alltid velat blogga, men det har alltid hänt att jag har tagit bort bloggen när jag får för många läsare, kanske för att jag inte vill att så många vet om mitt liv, fast då kan man ju undra varför jag bloggar... vet faktiskt inte vad som fick mig att börja.. alla hade en och då började väl jag också vilja ha en. Det var faktiskt min kompis som kom på det.

vart får du alla dina kläder ifrån?
oftast min systers garderob, det är sällan jag andvänder mina... jar tröttnat på dom. Annars HM, GINATRICOT, VERAMODA, SALT, och säkert några andra.


FÖRLÅT FÖR JAG INTE SVARADE PÅ ALLA FRÅGER MEN DOM KÄNDES TVEKSAMMA...

staaaackars !

kom precis hem från Linnéa. Ska PLUGGA NU på allvar...


sörjer med dig!

out


tjooohoo

jaaa ! ett stort JAAA för dagen tycker jag!

älskar mina kompisar! sååå super gulligt :) allihoppa :) ni är säkert avensjuka! asså på riktigt ni måste träffa dom :) tyvärr tycker jag synd om en av min kompis som ligger hemma :( med skadat ben :( skulle hälsa på henne idag men en annan gjorde det och d åtänkte jag imorgon men då ska hanni dit, följer nog med (A)



sitter och äter en kanelbulle... dagen var ju igår men det visste jag ju inte. men det är aldrig för sent!

idag ska jag först städa upp i mitt rum som är en bomb, känner att jag har noll koll på allt.
sen ska jag plugga, vilket jag glömde förut...

header




har gjort en header till min syster, fin va?? :)

ååhhg !

asso jag blir såååå trött ! och när jag är trött blir jag irreterad. och när jag irreterad blir jag sur och dum!
imorse väntade jag på bussen men som åkte förbi så jag gick hem och tog moppen till skolan, höll inte på att bli påkörd den här gången (tur) haha ja men nej hade uppsats på spanskan och No som jag inte fattar någonting av. Stackars Lisa... jag och Emel frågar henne om alltig så hon var tungen att byta plats, men vi frågade endå... nej men hon är ju så smart! vill också vara det! nej men vi höll på att börja gråta för det var så svårt att fatta!'nu sitter jag med bökerna uppe och ska plugga men en liten film också, vill ju inte ha dt helt tyst och om jag spelar musik så sjunger jag bara med...

.


frågestund !

 

 


visst är han sexig!


igå¨r

igår så kom alla hem till och så gjorde vi lite saker :) men alla var tvungna att gå jätte tidigt eftersom jag skulle iväg... nu har jag precis komigt hem, sov ju hos Andreas med joel också, på natten kollade vi på mamma mia, (jag fick bestämma) älskar när han som ska gifta sig står på berget och sjunger. På morgonen skjusade jag Joel till tränningen och sen åkte jag hem och nu ska jag plugga lite till spanskan och no provet... man får ju aldrig vila..



sköööna killar assoo :) !


ljudet är lite efter och video är snabbspolad...


dildo

hahah det är det här jag menade på no´n i fredags ! tog bilderna från Matilda.

viiisst ser dom uit som det ! hahah !





utgång

tjaaooo!

Emelie hade sina kompisar här och förade lite, vilket innebääär för moia? gissa.. kan ju säga att det blir ööös när jag är arton! fy fan! mina klä'äääder för iikväll då!




nästa sommar

nästa sommar ska vi ju till malta (A)

men visst kommer jag sakna öland. SAKNAR ju redan det.

Sommar mínnen !


2008


2009




2010!


wooohoo

fan vad skööönt med fredag asssoooo! kan ni tänka er! det är det här med helg vi har väntat på under en hel vecka! Idag ska jag ha super kul har jag bestämmt! eftersom mina riktiga planer för kvällen förstördes... no good men ska sova hos linnea och sen får vi se vart vi drar :) ooops glömde smsa en person om mina planer soorry ! :)

måste ju bara berätta om min dag !

jag vaknar tio i åtta (börjar åtta) PANIK!! vi hade spanska prov på morgonen... jag springer upp och slänger på mig kläderna och borstar tänderna och så sen så springer jag ut för att ta moppen till skolan! det är ju egentligen för kallt med det men det var ju panik, sen kom jag på att jag glömde moppe nyklarna i huset så jag sprang tillbaka och sen så när jag startade moppen och skulle åka så sladdade jag på gräset eftersom det var blött ! jag åkte runt i cirklar och tappade min väska med allt i... jag skyndade att ta upp det och åkte till skolan snabbt, jag kommer fram tio över åtta (inte sååå sent) och gör mitt prov osminkad!! har aldrig vart i skolan osminkad! sen när lektionen var slut så sprang jag till speglarna och sminkade mig.

på rasten körde vi kronan! jag var bara sååå bäst! nej men jag började inte blöda, men det gjorde ingen så så.

Vi hade ingen lärare på svenskan... men vår klass ville ändå vara inne på lektionen´, så vi kollade på onskan.

på No´n så skulle vi kolla på en sak som jag och Matilda tyckte såg ut som en majskorv... vilket det var också. Vi kom fram till att såg ut som en dildo om den vore svart vit ! haha !! ja det var min dag. goooood bayy ! :



hmmm...

jag vet inte om jag vill fortätta att blogga på blogg.se

vad tycker ni?

blogg.se
devote.se

eller
finest.se

RSS 2.0