piiinsamt !! ett år sedan !


bloggar

alla har bloggar nu förtiden? har ni inte märkt det?? kan ju säga att jag har en och jag brukar oftast ta bort dom efter ett tag men nu har jag haft den här ganska länge... inte för att jag bloggar så mycket men det funkar :)
min syster har skaffat blogg kolla in!

LÄNK

underbart







är inte dom bara såå underbara???
finns på sidan!



tyvärr tyckte min syster dom var fula! jaha dåå...

Paradishotel!



brukar inte kolla på det men nu är det bara ett måste! har träffat en av killarna
som är med där på en båt ! fett kul :) snälla gör inte bort er !

ska ni se tyras och kenzas show?



är det bara jag som undrar vad som hände med bellas och tyras show?
den var ju ganska bra i början men i slutet? skiit den var ju bara sååå tråkig....
hoppas tyras ich kenzas är bättre.. men någonting jag undrar över är ifall tyra
dissade bella för kenza för att dom blev kompisar?? va säger ni? vad händer med
kenza när tyra kanske tröttnar på henne, eller träffar en ny kompis?

30


dålig upg.

jag känner mig såå sjukt snurrig i huvudet. ha pluggat dom tre senaste dagarna som jag vet inte vad! när jag säger pluggat menar jag verkligen det... känner mig alldeles över arbetad!

jag har Spanska prov på fredag, svenska bok -läsprat på fredag och so imorgon, No prov nästa fredag och guuud !!

idag har jag och emma vart i skogen och snubblat... orgentering...!!

nu kollar jag på the hills :) skiit kul!

27/9


..

orkar inte ens berätta om min kväll... kan ju säga att jag sitter hemma med en bit tårta iallafall :D

kvällens lilla stil...


Hår


Dress


låång tråkigt

sorry för en dåligt uppgatering, eller egentligen behöver jag inte säga förlåt för det är min blogg och det är jag som bestämmer that´s life. Det kommer väll komma peroder då jag bloggar mer och vissa mindre. lev vidare.

Efter skolan åkte jag direkt hem och stäääda rummet"! boooring... sen badrummet... boooriiing, sen damsög jag undervåningnen medans min syster som skolka heladagen för att fixa till artonårsfesten för släkte gjorde mat. japp släkten kom och tjalallalaa.Hälften har dragit nu och jag frågar mamma om jag kan dra till emma som har mer eller mindre inga föräldrar henne men 11 tjejer som ska sova där typ! saknar er :). men nej nej jag har ju druckigt.... snällaaa ! så nu sitter jag och tråååkar !

.


.

har precis kommit hem från resturangen :) verkligen ett plus.







Idag i skolan var det ju så att Emel i min klass hennes stora syster är en av min systers närmaste kompisar så då berättade Emel att dom hade tänkt att komma och överraska Emelie när vi kom hem från resturangen... haha jaa vi hade väll brottom hem trodde jag.. men dom skulle titta på mammas jobb, och stanna på vivo i en halvtimma minst...  sen när vi kommer hem kommer dom efter 20 minuter ungefär och ja nu sitter dom i köket och äter glass :).


skulle det inte bara vara sååå in i helvete roooligt att vara arton eller vad?? :)

gårdagens köp




och dagens outefit

Grattis!

Syster som är arton nu!

Emelie Henning


.

efterskolan åkte jag till stan och åt på tacooobar!! skiiit gott juuu!! sen så gick jag och mamma och köpte ***** ***** ****** till syster som fyller år imorgon !

datasalen

halölloo allesamman, sitter i datasalen med matilda och såå :) håller på med Engelska... nu har jag bara dans och so kvar sen slutar jag och då ska jag till stan och träffa mamma så ska vi köpa en present till min syster som fyller år imorgon :) får se vad det blir tjaaaooo :) <3

'

låter som en gås förresten, har ju fortfarande en hes röst! men det är bättre! sjukt hungrig nu så nu ska jag äta tjaaaoo :) <3

ny header vad tycks?? :)


före

efter

sjuuuuk!

åååh jag är sjuk! inte bra!!! skulle ju till skolan och ta reda på lite saker för mitt so prov och sen om idrotts saken osv...!!

gillar ni min nya färg på håret eller vad?? ;)

Natalie Henning

språkresa till malta



jag och mikaela ska till MAlta nästa sommar på språkresa!!
fett kul, tre hela veckor, två skola -_-, men en vecka semester!! någon annan som följer med?? :D

lördags

var på bio med mikaela, frida, hanna och rebecca!! asso jag höll på att somna i slutet av filmen! var sååå grymt trött och förkyld och sjuk och allt möjligt! men det var sjukt roligt! värd att se gemfört vamires sucks! som verkligen sucks!


fredag




fyy fan vad kul!

outefit


.

snart ska jag iväg och träna ses <3


jaha...

jaha nu är allt över tur eller otur? kul eller tråkigt?? hah joo både och, vi var hon mig jag rebecca och carin plus fyra killar. Min syster var ju också hemma... men iallafall vi badade och sen så råkade någon dricka lite väl mycket så den personen blev lite uppkäftig mot min syster. Bitch time. Slutade med att dom drog efter en stund vilket är nu då... men det var kul iallafall :) fett trevliga människor.

Imorgon ska jag träna vid två sså hejdå :D <3

kvällen lilla outefit


.


give me back that day.

känner mig jätte jätte duktig idag asso!! har vart med jätte bra på varenda lektion idag, annars brukar jag ju bara prata men idag anteknade jag osv, se mig som en plugghäst asso. Rebecca kastade en papperboll på mig idag bara för att jag skulle vakna, hon tyckte jag sov... jag koncentrerade mig. Ikväll så ska Carin och Rebecca plus patrik och hans kompisar komma till mig, vi ska bubbla och umgås. tjaaaooo!


tränat!

jag känner mig fett duktig, vid sju tiden åkte jag och tränade :D haha jaa det var skit jobbigt jag kom hem vid nio och tog en väääldiiigt lång varm dusch och sen så tog jag lite te och läste den tråkikga boken ONSKAN... fett konstig jag fattar nada! iallafall tillbacka till hur duktig jag var!! visst var jag?? :D imorgon är det fredag antingen blire kanske tumba eller nått annat vi får se :)



tjaaaao

visst visst, gud är verkligen på min sida idag. !! känner att jag till och med har vaknat på fel sida!
fett jobbig dag assoooo! min Engelska lärare är fett bitch! och det började spööö regna när jag skulle åka moppe hem, och mitt visir är ju trasigt så jag blev piskad i ansiktet av regnet!!! åååhh när jag kommer hem blir det soligt, men hej och hå nu rinder tiden med ett åh, hahha driver, men på riktigt är upptagen idag men (?) yeees what do you think?? well you never now!

fun

oooh vad har jag gjort idag??

joo var på såå j*vla bra humör, dock så blev jag och Matilda utkastade på dansen med det vara bara ett missförstånd, och på slöjden så har jag bestämst att jag ska göra en klänning men den kommer bli sååå ful, men endå kuuul!

vart i Huddinge också!! hatar moppe skolan asso, jag är ju klar men inte Carin så jag skulle hjälpa henne men nej nej, det får man inte... åååå däääää!

no *** in this place!!

d to d


RSS 2.0