Knäckt revben!

tjaa och hallåå!!

idag i skolan har vi haft skolfoto, hah jag hatar han som tog fotot!! specielt när han tog ensam fotot! haha jaa jag sa att jag inte ville le med tänderna men han var ju grymt kontig (?) så han blev rolig, han gjorde allt för att se ett leende... vilket han fick :) såg min kompis Rebeccas bild, den blev jätte fin! :) idag hade vi dans också, haha jaa det var bara jag som var på bra humör, eller det var bara jag som pratade! men det var as kul!

hörde att min kompis hade ramlat med moppen när hon var på väg till skolan och ligger nu på sjukhuset...! stackarn :(.

Carin knäckte mitt revben och min armbåge och stoppade in sin udd i mitt finger så att den fasnade! hahahah !!! :)!


bilder !




gissa vad???!

fick den här väskan också, gissa vad jag ska den till??



KALMAR OFC!!! ska dit den tionde, med Alexandra! vi ska bo hos
Linus i hans läghenhet, med han och Robin!! fyyy fan vad kul
läääntar såååå! Kalmar here we come. Kommer ta massor av bilder.

vanilla och honung!

tjaaaabbba !!
idag har skolan var fett seeeeg!! börja runt nio och sluta vid fyra.
Vissa stunder ville man bara döö av uttråkan och vissa var skit roliga...
fattar nada av kemi eller biologi eller vad vi har by the way.

När jag kom hem bestämde jag och Rebecca vad jag skulle ha på mig imorgon, vi har ju klass foto.. det fick jag veta idag?? wtf det säger man ju lååååångt innan. men men vad kan man göra?? jag och några andra i glassen vill ju ha tema men nej nej, våra lärare är bara sååååå tråkiga och säger nejjj...

nu sitter jag iallafall och bloggar, ska fixa lite med so´n också... och dricker mitt kära teee!!
love it! fett gott med vanilla och honung!!


stuff




lite saker jag fick av mamma när hon kom hem från athen.
Fick pilot och två väskor också, men vet inte vart dom är just nu :)



dagens


alla klagade...

jag föll för grupp trycket....
haha nej men nästan alla som jag träffade (tjejkompisar) sa till mig "hur kan du ha så" eller " varför klipper du inte av den?" haha nu var det så att under sommaren så sparade jag ut mina naglar, och ja vad kan jag säga dom går av hela tiden?? alla utom två?? ring fingret. Fick klippa av dom eftersom alla klaga hela tiden, så nu har jag skiiiit korta och fula. men men skit i all bulllshiit.

Igår hade vi fett najs asso. vi var hemma hos Robin, (jag och carin). Men då tog vi det bara lungt, vi kollade på en film, (fett konstig). När jag kommer hem sååå är jag fett trött och går och lägger min nästan direkt.

Mamma kom hem igår också från gud vet vad. athen. jag är ju gud så jag vet ju. så då kom hon med massor av presenter, visar dom senare nu håller jag på med annat(?) godnatt!


saknar sommaren lite smått !!


fredags


fett bra med en egen glädjemaskin juu!

fett seg dag assooo!!
efter skolan åkte jag och Rebecca till ica och köpte gott!! :)
när jag kommer hem kommer matilda in till mig och kollar igenom min garderob :) hon ska ju på bratz fest! och jag och Carin åker på Tumba fest :) haha. 

Middag blev till kräfter!! fyy fan vad gött assoo :)
vill bara säga att jag är på skit bra humör men det är vell för att jag är med glädjemaskinen :)!
hon fixar sig och jag är ju redan klar så varför inte blogga lite, hon kan ju endå inte prata medans hon sminkar sig ;) haha jaa det kan inte jag heller så :D. asso fett tagggggad !! :)


TJAAOOOO !  


tjaaa va!

vår första riktiga skoldag, jag var fett uttråkad det är ju såå sjukt lååång tråkigt! saknar ju sommarn nu, det är ju piss dåligt väder, skulle inte förvåna mig om det börjar snö snart... längtar till jul!!
haha jaa idag skulle jag till nrj med Rebecca men nu blev det så att jag måste fixa lite saker tills min mamma kommer hem igen, och jaa jag kan ju säga att jag har mycket att göra, ni fattar när jag säger det, vilket jag gör när jag är klar :)

puss hej.!


.

fyyy fan vad äckligt! har precis skjusat hem Rebecca i spöregnet, och jag hade bara en liten jeans jacka... hela den var blöt när jag kom hem, och jag var alldeles kall, regnet hade ju piskat ner på mig när jag åkte...

Sååå nu sitter jag och kollar på Heroes med en bannan och teeee! super gött :) <3


tsss...

andra dagen i skolan då, och jag är redan trött på den, det var ju inte ens roligt. idag fick vi göra några tråkiga lekar, som inte alls var roligt, jag var fett uttråkad. Sen skulle vi göra någonting med vatten och när jag såg andra göra det var det lixom ett nej för mig, ofta jag vill ha vatten över hela ansiktet??? nej?? när jag kom hem fick jag skjusa min syster till Stuvsta... sen jag fick mitt moppekort har jag fått skjusa henne överallt... sen så kom Linnéa hem till mig och vi snackade och kollade på film, men när hon kom ringer min syster igen och säger att jag måste åka och hämta henne igen för att hon hade spillt kaffelatte på hennes byxor så hon var tvungen att byta... sen så händer inte så mycket förutom heroes maraton! :) lev gött <3



dagens köp


dålig upg.

dom senaste dagarna...
onsdag- stan med carin, jesper och rasmus, sen spelade vi laserdom. köpte en tröja. På kvällen var vi hos mig, vi skulle bada hos mig men det var alldeles för varmt, tydligen hade vi klickat på någon knapp så det blev typ 50 grader.
Torsdag- Farsta och sen hos Jesper.
Idag- har jag vart i stan med rebecca och carin, köpte en tröja. Sen var jag på film inspelningen ingen vet någonting om... vad kan det vara lixom??? :) sen var jag på KLIPPER ALLA. Avslutnings fest typ, och nu är jag hemma snart ska jag hem till Rebecca :) <3


tjaoooo!





gratisbio.se








KLICKA HÄR!


Gratisbio erbjuder gratis saker. Hemsidor som tex denna över och mycket mer. klicka här för att komma till gratisbio.se.

taaaak





underbara bilder på mig och två kompisar :D

hitta två sommar bilder




jag har tappat min bruna färg !!


dress



nu ska jag möta upp tjejerna :) <3

.

fick ett armband av mamma :)


.

hittade en rolig maskhos Lisas place.


.

min "fina" maikyr försvann när jag sov...


oooh

när jag kom hem så fick jag två presentrer av Emelie :)


hem till STOCKHOLM!

har saknat stockholm nu, har ju vart borta i mer än en månad och jag vet knappt hälften vad som händer där... men jag är snart framme, bara tre timmar kvar :D <3

dagens



gårdagens



gårdagens



.

köpte nya skor med mamma :)


ett minus...

att vara på landet. Det finns ett hm på hela ön och det ligger två timmar bort annars måste jag åka till kalmar...
man tänker ju "tur att hm´s hemsida finns så man kan köpa där"


fitta... man har ju inte L i storlek...




RSS 2.0